Handbal: Victorie de palmares! CSM Bistrița - Danubius Galați 29-28

ora 09 APR 17, 14:15:32
categorie Handbal
numar afisari 1741 afisari
Sportul Bistritean - 040917142234

Nici până mâine dacă se juca acest meci, nu reușea Danubius Galați să bată la Bistrița, deși scorul final a fost strâns, iar pe final a fost egal. Așa a lăsat senzația această partidă, una lejeră, fără miză, la îndemâna echipei bistrițene.

Doar ultimele 5 minute au fost mai agitate,fiindcă jucătoarele oaspete au reușit să egaleze. Însă Daniela Crap a executat perfect o lovitură de la 7 metri, așa cum Oana Chirilă o făcuse și ea de fiecare dată până atunci, și meciul s-a încheiat cu 3 puncte în contul CSM.

Cu sacii în căruță încă din etapa trecută, când și-a închis conturile cu acest sezon atingându-și obiectivul, echipa lui Pașca și Radu Moldovan nu a forțat prea tare în acest joc. Măzăreanu și Sântămărean au apărat cât a trebuit pentru ca scorul să fie permanent în favoarea Bistriței, iar Chirilă, Paraschiv, Ivan, Pristăviță și Cârstea au punctat suficient la golaverajul primei reprize, încheiată 17-15.

După reluare, Szabo, Crap, Rațiu și Andrada Maior Pașca au fost responsabile să țină în avantaj scorul de pe tabelă. Și l-au ținut până în ultimele 5 minute, când echipa s-a relaxat prea repede și era cât pe ce să se termine egal. Însă, barele au simțit, parcă, și ele cine e echipa mai bună și au ținut cu învingătoarea. O învingătoare meritorie, care a reușit o victorie mai clară decât o arată scorul.

Urmează un meci la Zalău și-apoi o ultimă partidă cu Roman, dar parcă de pe-acum începe să ne fie dor de campionatul ce se va încheia la sfârșitul acestei luni. 

CSM Bistrița: Măzăreanu, Sântămărean, Cârstea (2), Ivan (2), Pristăvița (3), Chirilă (7), Paraschiv (3), Crap (2), Maior-Pașca (2), Dorhoi, Szabo (4), Bărbos (1), Rațiu (3)

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie