Bianca Zegrean, gol după gol la Baia Mare! S-ar întoarce acasă, dacă ar fi nevoie de ea!

ora 11 IAN 17, 09:19:40
categorie Handbal
numar afisari 1918 afisari
Sportul Bistritean - 011117092411

CS Minaur Baia Mare, urmașa HCM-ului, a început cu dreptul anul 2017. Cu 3 jucătoare care în sezonul trecut au evoluat la Bistrița (Cetățeanu, Zegrean, Andriță), băimărencele au învins cu 44-25 pe terenul echipei din Sfântu Gheorghe și sunt pe 2 în clasament la egalitate cu liderul din Târgu Mureș.

Bistrițeanca Bianca Zegrean, fiica fostului fotbalist Dorel Zegrean, își continuă forma bună la echipa din Baia Mare, marcând 7 goluri și în acest meci, aceasta fiind media reușitelor în cele 10 jocuri disputate până acum. Ea e doar împrumutată la echipa antrenată în prezent de Simona Maior-Pașca, mama extremei de la Bistrița, și nu exclude o revenire acasă.

”M-am acomodat foarte bine, fetele sunt chiar ok . Mă bucur că am șansa de a juca și că pot progresa in același timp. Dar dacă as fi chemată înapoi chiar aș veni cu siguranță, doar sunt acasă și acasă e întotdeauna cel mai bine”, spune Bianca pentru sportulbistritean.ro

În meciul de la Sfântu Gheorghe au jucat și au marcat: Andreea Nastasă, Claudia Cetățeanu – Andriyana Naumenko 9 goluri, Cristina Andrița 7, Bianca Zegrean 7, Iulia Bledea 5, Oana Bidașcu 4, Alexandra Pricop 4, Jenica Rudics 3, Andreea Tecar 3, Petruța Argyelan 2, Daiana Gaiu, Raluca Mihai.

 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie