La mulți ani, Titi Voica! ”Regele” împlinește 46 de ani!

ora 02 DEC 15, 10:00:08
categorie Fotbal
numar afisari 15974 afisari
Sportul Bistritean - 120215100322

Astăzi, unul dintre cei mai cunoscuți și simpatizați fotbaliști bistrițeni din toate timpurile împlinește 46 de ani. Titi Voica și-a legat numele de Gloria, pe care a iubit-o de mic copil și o iubește și azi, încercând să-i ducă tradiția înainte prin echipa pe care o antrenează în prezent, FC Bistrița.

Produs sută la sută al școlii bistrițene de fotbal, Voica a trecut pe la toate grupele posibile atât în calitate de jucător cât și ca antrenor. A debutat la echipa mare pe când aceasta juca în Liga a doua, înainte de 90. A jucat 16 meciuri în primul sezon al Gloriei în Liga 1, în 1990-1991. Apoi a fost transferat la Steaua, unde și-a încheiat stagiul militar. A absolvit apoi Facultatea de Educație Fizică și Sport, jucând în paralele pentru Poli Timișoara și U Cluj.

Însă dragostea pentru Gloria l-a adus din nou acasă și în 1996 e titular în dubla cu Fiorentina, istorică pentru gruparea bistrițeană. A strâns în total aproape 200 de meciuri în Liga 1 și peste 20 de goluri. În prezent e profesor la Liceul cu Program Sportiv și antrenor al echipei bistrițene FC Bistrița.

În numele tuturor suporterilor bistrițeni în numele clubului FC Bistrița, al prietenilor și apropiaților, îi urăm cu toții un călduros ”La mulți ani” , sănătate și multe împliniri alături de fotbal și de cei dragi!

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie