Sintetic, Liga 1: Energoplast a schimbat” gustul “ celor de la Olis! Muncelului FC, prima infrangere.

ora 17 OCT 17, 15:17:24
categorie Fotbal
numar afisari 2271 afisari
Sportul Bistritean - 101717152021

La 5-1 pentru Olis, cei prezenti la teren se gandeau deja la cea mai mare supriza de pana acum a campionatului. “Detu” Doru Pop a marcat de 4 ori, David Platon a marcat si el si se parea ca Energoplast va suferi o noua infrangere.

Florin Majer, Ionut Dobrea, Claudiu Stetco, Vladut Ganea sau Vasi Bozbici au apasat acceleratia cand a trebuit si in doar 5 minute au intors scorul in favoarea trupei lui Sergiu Iugan. Energoplast castiga si arata ca ramane una dintre echipele de top ale Ligii I.

Raal e lider, asta dupa o demonstratie de forta cu Muncelului FC. Echipa lui Ivan a reusit sa se mentina la egalitate doar pana spre finalul primei reprize, atunci cand “Plumb” Bogdan Balan egala pentru Muncelului FC. Trupa lui Mateescu s-a dezlantuit dupa pauza si scorul a luat proportii, scor ce o mentine pe Raal pe primul loc.

Extraterestrii si Real Protaxi au oferit meciul zilei la Baza Raoul, un meci cu 7 goluri care mai de care mai frumos. A fost 2-0 pentru vicecampioni, dar cum acest scor e periculos, Protaxi a revenit in meci imediat, dupa golul senzational reusit de Adrian Cioanca si dupa o greseala a portarului Aurelian Pasztor, care i-a permis lui Cilean sa egaleze. Extraterestrii, cu Jon Runcan din nou printre marcatori au pus iar doua goluri intre ei si Protaxi, Cosneac fiind autorul unei duble in acest joc. Golul din final marcat de acelasi Cilean a adus si mai multa amaraciune celor de la Real Protaxi, mai ales ca au lovit de 5 ori barele portii adverse.

Vig Pavaje a obtinut cea mai categorica victorie in aceasta editie, profitand de resemnarea prea devreme a celor de la Shadows Arcalia, intr-un meci care l-a avut in prim plan pe sarbatoritul zilei, Gabriel Beudean facandu-le pe toate, gol, pasa de gol dar si un cartonas galben primit pentru un hent. Comelf si-a respectat statutul de favorita si a trecut destul de greu de Emi Corporation, in timp ce Puf de Papadie au beneficiat de neprezentarea Vikingilor si au mai bifat 3 puncte.

Dacii Liberi au obtinut prima victorie in Liga I, dupa un joc bun facut de trupa lui Sotan si Popovici. “Muri” Cristian Muresian le-a dat o palma celor care nu mai credeau in el si a marcat 4 goluri intr-un meci perfect pentru el, Ani Razvan completand seria de goluri, marcand impotriva fostei sale echipe, Teraplast. Rimini au jucat periculos, dar au castigat in cele din urma contra celor de la Leoni SIL, intrerupand astfel seria neagra.

Rezultatele etapei a sasea, clasamentul si programul complet al etapei viitoare: Olis-Energoplast 6-8, Teraplast-Dacii Liberi 2-5, Shadows Arcalia-Vig Pavaje 0-8, Leoni SIL-Rimini 3-4, Comelf-Emi Corporation 3-0, Raal-Muncelului 7-1, Extraterestrii-Real Protaxi 4-3, Puf de Papadie-Vikingii 6-0.

Clasament: 1. Raal 18p, 2. Extraterestrii 18p, 3. Comelf 18p, 4. Puf de Papadie 16p, 5. Muncelului FC 13p, 6. Energoplast 10p, 7. Real Protaxi 9p, 8. Vig Pavaje 9p, 9. Emi Corporation 7p, 10. Rimini 6p, 11. Shadows Arcalia 6p, 12. Dacii Liberi 4p, 13. Teraplast 4p, 14. Leoni SIL 3p, 15. Vikingii 0p, 16. Olis 0p.

Etapa viitoare, sambata 21 octombrie: ora 13 Muncelului FC-Puf de Papadie, ora 14 Raal-Shadows Arcalia, ora 15 Leoni SIL-Energoplast, ora 16 Vikingii-Extraterestrii, ora 17 Real Protaxi-Comelf, ora 18 Dacii Liberi-Vig Pavaje, ora 19 Rimini-Teraplast, ora 20 Emi Corporation-Olis.

Toate jocurile se disputa pe Baza Raoul de langa Kaufland.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie