VIDEO: Bârgăuancele nu mai știu cum arată victoria! A 5-a etapă fără succes!

ora 16 OCT 17, 10:04:47
categorie Fotbal
numar afisari 1219 afisari
Sportul Bistritean - 101617100722

Heniu Prundu Bârgăului a început prost această ediție de campionat, în prima ligă feminină, după un parcurs foarte bun în sezonul trecut.

Echipa lui George Ruscău a debutat cu stângul acum o lună și de atunci o ține tot așa, fără victorie după 5 runde.

Mai întâi n-a avut doctor și a pierdut acasă cu 3-0 în prima etapă. Apoi a luat-o rău la Timișoara, 5-2.  În etapa a 3-a n-a avut ocazia să-și revină, fiindcă partida cu echipa din Odorhei a fost amânată. Iar în etapa a 4-a a scos doar un egal la Târgu Mureș, în fața unei formații în prag de desființare.

Sâmbătă, pe terenul din Prundu Bârgăului a venit echipa din Alexandria și era o bună ocazie de a sparge gheața. N-a fost să fie, la capătul unui joc în care bârgăuancele s-au străduit mult, dar nu le-a ieșit mai nimic. Cea mai mare ocazie au avut-o la începutul părții secunde, când o minge trimisă dintr-o lovitură liberă a trecut peste portar, a lovit bara laterală, apoi transversala (vezi VIDEO)  și a căzut în fața liniei porții. Iluzia optică a fost foarte puternică, dar arbitrii au văzut bine și n-au acordat gol.

Pe final, Heniu a dominat copios, a avut suficiente ocazii de gol pentru a câștiga, dar n-a avut noroc. Scor final: 0-0

Oricum, e clar că echipa nu mai joacă la fel de bine ca în sezonul trecut. Au plecat două jucătoare importante, Chiper și Toma, poate cele mai bune în campionatul trecut. În locul lor au venit două fotbaliste de la Odorhei, dar încă nu arată că sunt la nivelul celor transferate.

Urmează un meci relativ ușor, pe terenul lanternei, o nou promovată, Fortuna Becicherecu Mic. Dacă nici acolo nu vor reuși să se impună, se anunță vremuri grele la Heniu Prundu Bârgăului. 

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie