Fotbal, juniori: Viitorul sună bine la Năsăud! Turneu important în Austria!

ora 12 OCT 17, 13:20:22
categorie Fotbal
numar afisari 1520 afisari
Sportul Bistritean - 101217132453

 Tinerele speranțe năsăudene au avut săptămâna trecută prima lor experiență fotbalistică peste hotare. Mai precis, clubul Viitorul Năsăud a răspuns pozitiv invitației la un turneu internațional în Austria, la Graz.

 După multe meciuri și experiențe noi, talentații noștri sportivi au reușit un meritoriu loc 11, din 20 de participante, luptându-se de la egal la egal cu cluburi importante din Europa, precum Dinamo Zagreb, Șturm Graz, Admira Wacker, și multe școli puternice de fotbal din Ungaria.

 Rezultate:

 3-1 cu Dinamo Zagreb

 1-1  cu Haladas (Ungaria)

 1-1  cu Gak Juniors (Austria)

 1-1  cu Meszoly (Ungaria)

 După grupe, au urmat două înfrângeri în fața lui Șturm Graz ( 0-1) și cu Admira Wacker (0-5). Au urmat jocurile de clasament, unde au învins austriecii de la Harberg Juniors.

 „In mare parte, mă declar mulțumit de copii. Ne-am ridicat la nivelul bun al competiției, ținând cont că a fost prima noastră competiție internațională. A fost o experiență bună și utilă pentru noi toți!” ne-a declarat antrenorul Vasilichi Andrei.

 Tot antrenorii Vasilichi Andrei și Relu Ghiorghita vor să mulțumească în special părinților, fără de care această participare nu se putea face, cât și domnului Mihai Negrean, fratele fostului jucător al Gloriei, Sandu Negrean, pentru condițiile excelente de cazare și masă, oferite de pensiunea acetuia.

 Lotul Viitorului Năsăud: Figan, Scurtu, Cristea, Balatici, Chifa, Simion, Bodescu, Cira, Onitiu, Creta.

Bogdan Florea

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie