Fotbal, juniori republicani: LPS, victorie! Gloria Junior ratează Liga Elitelor!

ora 07 OCT 17, 18:17:24
categorie Fotbal
numar afisari 2110 afisari
Sportul Bistritean - 100717182107

Mult așteptatul derby de Bistrița al juniorilor under 19 a fost un spectacol frumos, cu un final agonizant. A fost o partidă bună, cu multă motivație din partea celor două combatante, păcat de starea gazonului că a împiedicat vizibil latura tehnică.

Echilibrul s-a menținut pe toată durata partidei, dar ocaziile mai mari, totuși, le-au avut cei de la Gloria Junior, care s-au întrecut în ratări. Și cum în fotbal totul se răzbună, în minutul 93, la un contraatac, LPS-ul dă lovitura, și câștigă cele 3 puncte, astfel, terminând pe locul II competiția, în fața celor de la Gloria Junior, și în urma căștigătoarei seriei, CSS II Baia Mare.

 Totuși, acest loc II poate și el să aducă calificarea în zona elitelor.  Cele mai bune 5 locuri din cele 9 serii pătrund și ele în zona elitelor.

 De remarcat este prestația bună a brigăzii de arbitri, formată din Frisan, Lazăr și Roșca.

 Lotul LPS under 19: Mureșan, Minta, Meșter, Szocs, Timiș, Suciu, Obreja, Candale, Băldean, Bușită H, Bușită D. Au mai intrat: Bugnar, Gherghel, Ciolpan, Pop I. Antrenori: Sergiu Gabor și Marius Chira.

 Antrenorul Sergiu Gabor ne-a declarat: „A fost un meci foarte echilibrat, între două echipe apropiate valoric, un meci în care orgoliile au fost întinse la maxim. Am reușit să învingem pentru că am crezut până la final că o putem face, și nu am renunțat la luptă nici o clipă. Trebuie să recunosc că am avut și noroc, dar fără puțin noroc nu poți ajunge sus. Vreau să felicit echipa, pentru că ei sunt principalii artizani ai acestei victorii, bravo băieți, ați fost extraordinari! ”

 Lotul Gloria Junior under 19: Racoți, Popa, Forogău, Pop, Sandor, Moldovan, Neamț, Aluaș, Bălan, Rebus, Lazăr. Au mai intrat: Serețean, Nuțu, Csicki. Antrenor: Gabriel Cârstea.

 „Legea nescrisă a fotbalului și-a spus din nou cuvântul. După cele 5 ocazii clare de gol ale echipei noastre, totul s-a întors împotriva noastră la minutul 93. Vreau să felicit, totuși, jucătorii mei pentru atitudine și voință, însă datorită lipsei de concentrare și inspirație la finalizare, am pierdut printre degete un mare obiectiv pe care l-am avut un mână până înaintea ultimei etape. Vom analiza toate lucrurile pozitive și negative deoarece drumul este lung și la Campionatul Național Regulat, vom încerca să creștem de la meci la meci în valoare, și vom ataca locurile fruntașe.”  ne-a declarat Gabriel Cârstea.

 La under 17, Gloria Junior a bătut clar fără drept de apel cu 4-0, prin golurile marcate de Butta, Sângeorzan, Cifor și Valea, adjudecându-și astfel locul III, pregătindu-se pentru Campionatul Național Regulat.

 Lotul Gloria Junior under 17: Vărărean, Slăvoacă, Valea, Scurtu, Priscorniță, Adam, Bortaș, Butta, Cifor, Buga, Sângeorzan. Au mai intrat: Mihaiu, Rotar.

 Lotul LPS under 17: Bob, Iuga, Rebrean, Leonte, Spânu, Măluțan, Trifan, Runcan, Pop Ursu, Nalaț, Lakatos. Au mai intrat: Moldovan A, Moldovan D, Pârja, Nuț, Stupinean.

Bogdan Florea

  

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie