Sintetic: Extratereştrii, primii la golaveraj! Meci suspendat la Vikingii-Comelf!

ora 03 OCT 17, 09:37:13
categorie Fotbal
numar afisari 1106 afisari
Sportul Bistritean - 100317093827

Cea de-a patra etapă a Ligii I din Campionatul Municipal de minifotbal a continuat să arate forma excelentă prin care trec unele echipe, dar şi forma proastă a celor aflate în subsolul clasamentului.

O etapă care a început cu o mică surpriză, Muncelului FC fiind în continuare una dintre echipele neînvinse. Echipa lui Ovidiu Ivan a câştigat împotriva celor de la Rimini, la capătul unui joc în care a stat excelent în teren, s-a apărat exact, având în Gabriel Curcă un portar în zi mare, şi a lovit pe contraatac, fructificând 2 din ocaziile avute.

Emi Corporation a trecut de Leoni Sil, într-un meci care a adus faţă în faţă două echipe cu evoluţii fluctuante. Şi Vig Pavaje a reuşit să adune puncte după jocul cu Teraplast, „beclenarii” făcându-i astfel un frumos cadou lui Călin Cherecheş, care şi-a sărbătorit ziua de naştere.

Vikingii şi Comelf au oferit un meci spectaculos, dar care s-a terminat prost pentru echipa fraţilor Someşan. Răzvan Vâjea şi Silviu Seserman şi-au dus echipa în avantaj de două ori, dar finalul a fost de coşmar. Primul a fost eliminat la 2-3, apoi Nicu Someşan a făcut un fault stupid văzând al doilea galben. Nervii au cedat definitiv şi, cu două minute înainte de final a fost eliminat şi Marius Someşan, meciul fiind oprit definitiv.

Extratereştrii au făcut spectacol în meciul cu „lanterna roşie” Olis. Au marcat de 6 ori în prima repriză şi şi-au permis să joace relaxat în cea de-a doua, într-o partidă în care John Runcan a reuşit 5 goluri. Shadows Arcalia a oferit supriza etapei, după o evoluţie excelentă contra celor de la Real Protaxi.

Cu Horea Bîgiu în formă maximă, cu un Claudiu Zăgrean care a „arat” efectiv partea dreaptă, dar mai ales cu un portar, Marian Rebrean în stare să scoată orice minge, Shadows Arcalia a câştigat la una dintre ultimele faze ale meciului, primii doi jucători combinând perfect la un contraatac rapid.

Puf de Păpădie n-au uitat de victoriile contra celor de la Dacii Liberi din sezonul trecut al ligii a doua şi au câştigat şi sâmbătă, trupa lui Florin Rus având în continuare un parcurs excelent. Cristi Pop a reuşit golul serii şi a lăsat echipa lui Soţan şi Popovici cu cifra 0 în dreptul punctelor. Raal şi Energoplast au închis seara cu un meci spectaculos, tranşat de echipa lui Mateescu şi Fodor până la pauză.

A fost 3-0, după ce Paul Chiorean a reuşit o dublă perfectă pentru Raal. Energoplast a marcat după pauză, dar zarurile erau aruncate şi Raal rămâne în continuare cu punctaj maxim.

Rezultatele etapei a patra, clasamentul şi programul complet al etapei viitoare: Rimini-Muncelului FC 0-2, Leoni SIL-Emi Corporation 1-4, Vig Pavaje-Teraplast 3-0, Vikingii-Comelf 2-3(meci întrerupt în min. 37), Olis-Extratereştrii 0-9, Shadows Arcalia-Real Protaxi 3-2, Dacii Liberi-Puf de Păpădie 1-3, Energoplast-Raal 1-3.

Clasament: 1. Extratereştrii 12p, 2. Raal 12p, 3. Muncelului FC 10p, 4. Puf de Păpădie 10p, 5. Comelf 9p, 6. Shadows Arcalia 6p, 7. Real Protaxi 6p, 8. Emi Corporation 6p, 9. Vig Pavaje 6p, 10. Energoplast 4p, 11. Teraplast 4p, 12. Rimini 3p, 13. Leoni SIL 3p, 14. Vikingii 0p, 15. Dacii Liberi 0p, 16. Olis 0p.

Etapa viitoare, sâmbătă 6 octombrie: ora 13 Puf de Păpădie-Olis, ora 14 Muncelului FC-Leoni SIL, ora 15 Emi Corporation-Dacii Liberi, ora 16 Energoplast-Shadows Arcalia, ora 17 Real Protaxi-Vikingii, ora 18 Teraplast-Comelf, ora 19 Vig Pavaje-Raal, ora 20 Extratereştrii-Rimini.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie