Sintetic: A început prima ligă! Meciuri echilibrate, Extratereştrii şi Muncelului FC victorii clare

ora 11 SEP 17, 20:16:11
categorie Fotbal
numar afisari 2666 afisari
Sportul Bistritean - 091117202016

Tribunele Bazei Raoul au fost din nou neîncăpătoare la sfârșitul săptămânii. Era şi normal, pentru că prima etapă a Ligii I a Campionatului municipal de minifotbal a adus din nou spectacol pentru cei prezenţi.

Show-ul a început cu meciul dintre Shadows Arcalia, echipa lui Claudiu Zăgrean fiind una dintre revelaţiile ediţiei trecute, şi Teraplast, trupa lui Paul Czervenski salvându-se de la retrogradare după un baraj care a însemnat o întărire serioasă a lotului. Shadows Arcalia a avut avantaj pe tabela după prima repriză, dar Stănel Stoica&Compania au revenit spectaculos după pauză, chiar dacă au avut în faţă un portar, Rebrean Marian, în zi mare.

Muncelului FC a avut un debut de sezon în forţă, dar au avut în Olis un adversar uşor vulnerabil după plecările masive de efectiv. Ovidiu Ivan a marcat pentru echipa lui şi a contribuit la victorie, chiar dacă a ratat şi un 7m. Vig Pavaje a revenit de la 0-2 şi s-a impus în faţa Vikingilor, dar mulţi dintre aceştia erau încă în concedii. „Beclenarii” au arătat un joc solid, venirile lui Petrean şi Bugnar fiind atu-uri pentru un sezon reuşit.

Comelf a forţat cât a trebuit pentru a trece de nou-promovata Dacii Liberi. Darius Bîrlean a reuşit o dublă pentru echipa lui Cosmin Câmpian şi Cosmin Logigan, în timp ce câştigătoarea Ligii a II a s-a întrecut în ratări, arătând că mai are de lucru la sistemul de 5+1. Eternul derby dintre Puf de Păpădie şi Real Protaxi şi-a consumat un nou episod, de data aceasta pe prima scenă.

Câştig de cauză a avut  Florin Rus, care prin transferurile făcute şi-a tras echipă cu  faţă de prima ligă. “Mandea” Dănilă Iosif a adus bucurie în tabăra “păpădiilor”, de partea cealaltă “Biff” Răzvan Hazbei sau Andrei Fodor fiind ghinionişti la finalizare, primul lovind şi bara.

Extratereştrii, fără mulţi titulari, au punctat la capitolul eficacitate, dar au rămas puţin deficitari în apărare, Leoni Sil reuşind să marcheze de 3 ori. Ovidiu Stoianof, fostul jucător al Universităţii Craiova a debutat în tricoul vicecampionilor şi completează lunga listă a foştilor jucători de primă ligă care evoluează în Campionatul municipal de minifotbal.

Energoplast a reuşit o victorie fără să primească gol şi se anunţă din nou printre protagonistele întrecerii, Emi Corporation acuzând absenţa unor titulari şi starea de oboseală a celor prezenţi,  Minu Jderiu sau Leonte Grigore jucând pentru Leşu în dimineaţa jocului. Raal a avut 3-0 la pauză cu Rimini şi cei prezenţi la teren se aşteptau la un scor fluviu. Nu a fost deloc aşa, Goia reuşind să închege o echipă care aduce aminte de ceea ce juca Rimini acum două sezoane. Marius „Sică” Mare a reuşit golul zilei pe Baza Raoul, voleul lui închizând tabela şi dând speranţe celor de la Rimini pentru un sezon reuşit.

Rezultatele primei etape şi programul complet al etapei viitoare: Shadows Arcalia-Teraplast 1-2, Muncelului FC-Olis 6-2, Vig Pavaje-Vikingii 4-3, Puf de Păpădie-Protaxi 1-0, Comelf-Dacii Liberi 3-0, Extratereştrii-Leoni SIL 7-3, Emi Corporation-Energoplast 0-4, Raal-Rimini 3-1.

Etapa a 2 a, sâmbătă 16 septembrie: ora 13 Real Protaxi-Vig Pavaje, ora 14 Vikingii-Emi Corporation, ora 15 Olis-Shadows Arcalia, ora 16 Teraplast-Muncelului FC, ora 17 Leoni Sil-Raal, ora 18 Rimini-Comelf, ora 19 Dacii Liberi-Extratereştrii, ora 20 Energoplast-Puf de Păpădie.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie