Sintetic, Liga a 3 a: Ploaie de goluri! 92 de reuşite, scoruri fluviu şi 6 echipe cu maximum de puncte!

ora 05 SEP 17, 13:09:08
categorie Fotbal
numar afisari 1833 afisari
Sportul Bistritean - 090517131133

Disputată pe parcursul a trei zile, cea de-a doua etapă a Ligii a III a din Campionatul municipal de minifotbal a adus un record care cu greu va putea fi depăşit: o medie de 10 goluri pe meci.

Sepia Print nu a mai marcat ca in prima etapă dar tot a reuşit să zdrobească pe cei de la Corso, trupa lui Dan Atănăsoaie şi Liviu Pop cocoţându-se încă de pe acum pe prima poziţie. Nici Real Protaxi II nu a stat degeaba şi a trecut pe poziţia a doua după o nouă victorie contra celor de la Belco Avia.

Echipa lui Andrei Deac a arătat însă că ştie şi fotbal, nu doar producţie  din fibră de carbon şi a pus în reală dificultate trupa lui Dumitru Moldovan, golurile lui Vlad Seni, Sergiu „Pava” Berchi sau Andrei Deac aducând la un moment dat scorul la 6-7. Protaxi a mai marcat o dată şi e neînvinsă după 2 etape.

Real Buduş a mai făcut o victimă, cei din Coşbuc încă mai acomodându-se cu sinteticul, în timp ce D&D Garage a trecut cu bine peste derby-ul cu Rodilă Trans, Moloca&Company aşteptând derby-ul din etapa viitoare cu liderul. Sergiu Mândrean, unul dintre cei mai reprezentativi fotbalişti bistriţeni, a dat viaţă şi celor de la Amerimarc, arătând că fotbalul e la fel în orice ligă.

Victoria contra celor de la Mărişelu arată că Amerimarc are gânduri serioase. Viticola Dumitra închide grupul echipelor cu maxim de puncte, „doctorul” Andronesi marcând un gol şi contribuind la victoria contra celor de la Loco Juniors.

Autogenial Viişoara a reuşit scorul etapei, trecând cu bine peste şocul înfrângerii din etapa trecută, în timp ce Muncelului II şi-au făcut golaveraj în disputa cu cei de la Aquabis. Tysita, după ce a arătat bine şi în prima etapă, bifează prima victorie din istoria echipei, Gloria 9 rămânând fără puncte şi după această etapă.

Rezultatele etapei a doua şi programul etapei următoare: Tysita-Gloria 9 5-3, Mărişelu-Amerimarc 1-3, Real Protaxi II-Belco Avia 8-6, Viticola Dumitra-Loco Juniors 4-2, Muncelului II-Aquabis 12-2, Polimed-Autogenial Viişoara 1-17, Real Buduş-Coşbuc 8-2, Sepia Print-Corso 9-3, Rodila Trans-D&D Garage 2-4.

Etapa a 3 a, 8-10 septembrie: Amerimarc-Viticola Dumitra, Aquabis-Vointa Mărişelu, Autogenial Viişoara-Muncelului II, Corso-Real Buduş, Coşbuc-Belco Avia, D&D Garage-Sepia Print, Gloria 9-Rodilă Trans, Loco Juniors-Tysita, Polimed-Real Protaxi II.

Toate jocurile se dispută pe Baza Raoul de lângă Kaufland.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie