Juniori republicani: Gloria Junior, de la agonie la extaz! LPS bate la Cluj! Miercuri, eternul derby!

ora 05 SEP 17, 09:36:22
categorie Fotbal
numar afisari 1630 afisari
Sportul Bistritean - 090517093845

 Meciuri interzise cardiacilor la Baia Mare între clubul sportiv Kiss și Gloria Junior Bistrița, în etapa a 3-a a Campionatului Național.

         La juniorii A, Gloria începe mai bine jocul, marchează prima, dar lipsa de concentrare la finalizare și relaxarea prematură au făcut ca scorul să arate 3-1 pentru gazde. Spre lauda lor și a antrenorului Cârstea Gabriel, glorioșii au crezut până la final în victorie, având un final de joc excelent, reușind să întoarcă din nou scorul, 4-3, golul victoriei venind în minutul 90, marcator fiind Nuțu.

 Kiss Baia Mare- Gloria Junior: 3-4

 Marcatori: Lazăr 2, Nuțu, Rebus

 Gloria Junior: Boca, Pop, Șandor, Bălan, Forogău, Rebus, Moldovan, Serețean, Aluaș, Popa, Lazăr.  Au mai intrat: Racoti, Nuțu, Hontilă

 La juniorii B, într-un meci parcă tras la indigo, bistrițenii conduc cu 1-0, apoi sunt întorși cu 3-1. Reușesc din nou performanța de a întoarce rezultatul ca și juniorii A, 4-3 în favoarea lor, iar în minutele de prelungire sunt din nou egalați, scorul final fiind 4-4.

 Kiss Baia Mare- Gloria Junior: 4-4

 Marcatori: Cifor, Bortas, Adam, Sangeorzan

Gloria Junior: Vărărean, Valea, Rotar, Scurtu, Slăvoacă, Cifor, Adam, Bortaș, Mihaiu, Sângeorzan, Butta. Au mai intrat: Buga

LPS-ul bate Clujul !

 După dușul rece din etapa trecută, juniorii republicani A ai LPS-ului, conduși de către Chira și Nicolae, reușesc o victorie clară în fața celor de la Viitorul Mihai Georgescu Cluj cu 3-1, marcatori fiind: Candale și Suciu 2.

 „A fost un meci dominat de noi, de la un capăt la altul. Am deschis scorul în minutul 5, după care ne-am făcut jocul ușor, și după prestația noastră bună, inevitabil au venit și golurile 2 și 3” ne-a declarat antrenorul Marius Chira.

 Lot juniori A: Tetean, Bușită H, Czaba, Minta, Timiș, Lăcătuș, Candale, Obreja, Suciu, Băldean, Bușită R. Au mai intrat: Mureșan, Ciolpan, Pop Ionuț.

 Juniorii B au pierdut  fără nici o șansă în fața liderului și marii favorite la primul loc Școala de fotbal Mihai Georgescu Cluj, cu 3-0.

 Lotul juniori B: Bob, Rebrean, Iuga, Leonte, Spânu, Runcan, Trifan, Măluțan, Pop, Lăcătuș, Nalați. Au mai intrat: Nuț, Moldovan, Banu.

  Miercuri, 6 septembrie, va avea loc, pe stadionul Jean Pădureanu, eternul derby bistrițean între Gloria Junior și LPS Bistrița, ocupantele locurilor I și II în clasament.

Bogdan Florea

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie