Fotbal, copii: FC Bistrița, campioană la Zilele Toplițene!

ora 27 IUL 17, 09:53:20
categorie Fotbal
numar afisari 2139 afisari
Sportul Bistritean - 072717100106

Stadionul Muresul din Toplița a fost, weekendul trecut, un pol important al fotbalului pentru juniori.

 Județul nostru a fost reprezentat de Ardealul Bistrița, LPS Bistrița, dar laureații au fost cei de la FC Bistrița 2005 care au reușit să pună mâna pe trofeu.

 Echipa antrenata de Florin Măjer, ajutat de Daniel Gălățan, antrenor cu portarii, Adrian Gălățan, director sportiv și nu în ultimul rând, de sufletul echipei, Liviu Cozac, a reușit un parcurs fără greșeală, cu victorii pe linie, fără gol primit, cu Gabriel Butuza, cel mai bun portar al turneului, cu 9 goluri marcate, din care 4 înscrise de Șofroni Cătălin și 4 de către Luchi Emanuel, golgheterii turneului.

 Micii eroi, viitoare speranțe ale fotbalului bistrițean poate, au fost următorii: Butuza Gabriel, Crâsnic Bogdan, Laposi Răzvan, Hoha Patrik, Pintican Alin, Larionesi Maximilian, Sofroni Cătălin, Ghiță Alex, Luchi Emanuel, Cozac Cristian, Leuca Mario, Zăgrean Lucian, Grozav Lucian, Tiniș Raul, Drăgoiescu Alexandru, Moga Robert.

 Regultate:

 FC Bistrița- Muresul Toplița: 3-0

 FC Bistrița- Kinder Tg Mureș II: 3-0

 FC Bistrița- Atletic Ghiurghiu: 1-0

 FC Bistrița- Viitorul Gheorgheni: 1-0

 FC Bistrița- Kinder Tg Mureș I: 1-0

”A fost un turneu foarte reușit, din toate punctele de vedere.  Copiii s-au mobilizat exemplar, ca dovadă că pe întreg parcursul turneului nu au primit nici un gol, și au marcat, nu mai puțin de 9. Țin să mulțumesc copiilor, părinților și nu în ultimul rând domnului președinte Florin Sângeorzan pentru susținerea și implicarea la acest turneu”, ne-a declarat Adrian Gățătan, directorul sportiv al clubului. 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie