VIDEO: Bistrițeanul Ganea, alt gol FA-BU-LOS! Hagi: ”Eu n-am marcat niciodată așa un gol”

ora 26 IUL 17, 23:26:56
categorie Fotbal
numar afisari 5951 afisari
Sportul Bistritean - 072617232856

Cristi Ganea a reușit unicul gol al meciului dintre Viitorul Ovidiu și Apoel Nicosia, contând pentru manșa 1 din turul al treilea din preliminariile Ligii Campionilor.

La debutul său în cea mai importantă competiție intercluburi de pe continent, echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a impus prin golul marcat de fundașul Cristian Ganea (minutul 75), o reușită splendidă, o execuție perfectă din lovitură liberă, care l-a lăsat spectator pe portarul Waterman.

A fost primul gol al Viitorului în cupele europene și totodată prima victorie a echipei înființate de Gică Hagi.

Golul marcat de Ganea, cu exteriorul piciorului stâng, nu e întâmplător. E al doilea marcat în acest sezon, după cel de acum o săptămână, în poarta echipei Gaz Metan Mediaș

”Știam că dacă trece peste zid e gol. Mă bucur foarte tare, deși sunt foarte obosit”, a spus Ganea la final, în timp ce Gică Hagi a mărturisit că el nu a marcat niciodată în așa fel. ”De pe mijloc, peste zid, eu nu am marcat niciodată așa. E un gol foarte frumos iar Ganea e un jucător care crește de la meci la meci, e în formă bună și poate chiar mai mult”, a spus Hagi.

 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie