Sintetic: Nu e topul firmelor! E finala Cupei Romaniei de la Cluj!

ora 07 IUL 17, 08:26:09
categorie Fotbal
numar afisari 1285 afisari
Sportul Bistritean - 070717082926

Leoni, Raal, Comelf, AMG Romania I, Energoplast, EMI Corporation. 6 echipe reprezentând mari firme ale judeţului vor fi prezente la startul celei mai mari competiţii de minifotbal.

Weekendul acesta Clujul va fi capitala minifotbalului din România. 8 terenuri sintetice vor găzdui 90 de echipe din România care vor lupta pentru Cupa României. Dacă anul trecut Bistriţa a fost reprezentată cu succes de River Plate, care a ajuns până în finala competiţiei organizată chiar de oraşul nostru, anul acesta Campionatul municipal de minifotbal trimite 6 echipe, care au obţinut acest drept în urma clasării pe primele locuri dar şi în urma coeficientului minifotbalului din judeţ, care creşte de la an la an.

Leoni joacă în grupa 25 cu Cariocas Cafe Sibiu, vineri de la ora 9 si cu Vulturii Alerad Construct Dej tot vineri de la ora 13. Raal, după ce a ieşit în sferturi la Iaşi îşi află adversarele azi de la ora 20, în timp ce Comelf dă piept cu Sport Club Târgovişte vineri de la ora 12 şi de la ora 16 cu Euro GSM Cluj Napoca.

AMG România I a fost cea mai ghinionistă la tragerea la sorti, jucând cu deţinătoarea trofeului La Bolta Alba Iulia de la ora 9 şi de la ora 13 cu M Design Iaşi. Energoplast joacă tot 2 meciuri vineri, primul contra celor de la Poli Timişoara CLUJ de la ora 13 şi de la ora 17 cu Play Sport Cafe Bacău.

Ultima reprezentantă a Bistriţei intră în lupta în grupa 2, EMI Corporation jucând cu Villam Cluj Napoca de la ora 10 şi cu Nordic Boys Baia Mare de la ora 18.Primele 64 de echipe se califică în faza eliminatorie, urmând ca finala să se joace duminică, 9 iulie.

Campionatul municipal Bistriţa trimite la Cluj şi 3 arbitri, Paul Tămaş, Ioan Deac şi Liviu Pop urmând să oficieze meciuri din cadrul acestei importante competiţii.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie