Sintetic: Florin Rus marchează, dar ”Păpădiile” termină sezonul în genunchi și Teraplast se salvează!

ora 06 IUL 17, 12:26:10
categorie Fotbal
numar afisari 2833 afisari
Sportul Bistritean - 070617122926

Interes maxim în jurul barajului pentru Liga I dintre Puf de Păpădie şi Teraplast. Tribunele de la Baza Raoul au fost din nou neîncăpătoare pentru iubitorii minifotbalului şi cei prezenţi la acest meci au avut parte de un spectacol total.

Teraplast a terminat pe locul 14 actualul sezon al Ligii I şi, ca şi în sezonul trecut au avut de trecut testul rămânerii în prima Ligă printr-un meci de baraj. Puf de Păpădie, după ce a condus un campionat întreg a pierdut 2 jocuri în ultimele etape şi s-a văzut nevoită să ocupe doar locul 3, loc ce o trimitea la baraj.

Şi trupa lui Florin Rus a avut din nou ghinion, Teraplast aducand aproape o echipă întreagă pentru acest meci. Doar Răzvan Ani, Stănel Stoica sau Adrian Bunău au mai prins lotul, „stranierii” făcând legea în această partidă. O partidă cu o câştigătoare surpriză doar pentru cei care nu au fost la meci, pentru că pe teren Teraplast a fost peste adversari. A fost 2-0 la pauză şi trupa lui Paul Czervenski părea că a scăpat în câştigătoare.

Tresărirea de orgoliu a celor de la Puf de Păpădie a animat atmosfera,  golul lui Cătă Spân şi mai ales lobul perfect reuşit de  Florin Rus aducând o nesperată egalare. Teraplast a forţat exact cât a trebuit şi a mai marcat de 2 ori până la final, câştigându-şi dreptul de a juca şi la anul în Liga I. Scor final: 4-2

Campionatul municipal de minifotbal se va relua în septembrie cu 3 ligi, 50 de echipe jucând în fiecare week-end la Baza Raoul de lângă Kaufland

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie