Fotbal: Echipa lui Sergiu Gabor, vicecampioană la Dorna Junior Fotbal Festival

ora 05 IUL 17, 10:55:58
categorie Fotbal
numar afisari 1554 afisari
Sportul Bistritean - 070517110223

LPS Bistriţa a participat recent cu două grupe de copii, 2008 şi 2009, la un turneu organizat la Vatra Dornei, obţinând rezultate optimiste pentru viitorul fotbalului din Bistriţa.

La categoria 2009, LPS Bistriţa a reuşit două performanţe, titlul de vicecampion şi titlul celui mai bun jucător al turneului, acesta fiind bistriţeanul Ploscar Robert.

La 2009, în grupa, bistritenii au început mai greu turneul, pierzând cu 2-4 în faţă echipei Nicu Gane Fălticeni, după care a reuşit două victorii:  1-0 cu LPS Suceava şi 2-1 cu Ardealul Bistriţa. S-au calificat în semifinală, unde a reuşit să se impună cu 2-0 în faţă celor de la Juvenes Târgu Mureş.

În marea finală a turneului, elevii lui Sergiu Gabor s-au recunoscut învinşi de către CSM Iaşi cu scorul de 2-0.

Lotul 2009: Pista - Negrea, Simionescu, Ploscar, Sleam, Pralea, Dodea Patricia, Todea şi Cioncan.

La 2008, LPS a obţinut locul 8, lotul fiind alcătuit din: Pista - Negrea, Sângeorzan, Bungardean, Palagean, Oltean, Păcuraru, Coaciu, Chinceșan, Timoce şi Cioncan.

Antrenorul Sergiu Gabor ne-a declarat :” A fost un turneu reuşit, cu obiectiv atins la aceste categorii de vârstă. Este important pentru tinerii fotbalişti să joace, indiferent de rezultat, să se poată bucura de fotbal.”

LPS Bistriţa intenţionează să organizeze un turneu în oraşul nostru, chiar înaintea Cupei Lucian Sânmărtean

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie