Să mori rănit din dragoste de... fotbal! Școala din Poiana Ilvei, performanță în fotbalul feminin

ora 08 APR 17, 10:38:21
categorie Fotbal
numar afisari 3058 afisari
Sportul Bistritean - 040817104056

Calificata la faza zonala de fotbal fete de la Zalau, echipa claselor V-VI de la Scoala gimnaziala Sever Pop din Poiana Ilvei, pregatita de profesorul Leonte Grigore a avut o evolutie care i-a lasat cu gura cascata pe toti cei prezenti.

Cu 30 de goluri marcate in primele doua jocuri, disputate pe teren redus, inimoasele fete sperau sa obtina primul loc, loc care le asigura prezenta la turneul final de la Timisoara, pe deja celebrul stadion Dan Paltinisanu. Dupa 22-0 cu reprezentanta gazdelor, judetul Salaj si un sec 8-0 cu reprezentantele judetului Bihor, micutele fotbaliste mai aveau de trecut un hop, finala cu echipa judetului Maramures.

Desi au avut 2-0, diferenta a fost facuta de varsta si de un gol marcat neregulamentar la ultima faza a jocului, spre disperarea profesorului Leonte Grigore. Contestatia facuta la finalul jocului nu a schimbat insa nimic, chiar daca toti au vazut ca Poiana Ilvei a meritat sa castige, Federatia Romana de fotbal dand dreptate celor de la Maramures doar printr-un telefon dat Inspectoratului si Scoala gimnaziala Sever Pop ramane cu un loc 2, dar si cu Laura Scridonesi premiata cu titlul de golgeter al competitiei, un nume de care cu siguranta se va mai auzi.

Lotul echipei care a facut deplasarea la Zalau: Maria Cretu, Laura Scridonesi, Florica Marc, Daniela Olariu, Ana Maria Danila, Ionela Bindea, Maria Ursa, Maria Candale, Oana Sotropa, Emilia Sotropa, Maria Ureche.

Leonte Grigore, cel care a pregatit aceasta echipa mai are incredere in viitor,  clasele V-VIII de Scoala gimnaziala Sever Pop fiind calificate deja la turneul zonal de la Satu-Mare, din perioada 21-22 aprilie, dupa ce au castigat lejer faza judeteana.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie