Sintetic, FOTO/VIDEO: Raal, primul trofeu din palmares! Leoni, meritorie în careul Cupei

ora 20 MAR 17, 17:57:21
categorie Fotbal
numar afisari 4109 afisari
Sportul Bistritean - 032017180636

Pe ploaia de sâmbătă, la Baza raoul, s-au jucat semifinalele etapei județene a Cupei României la fotbal pe sintetic. Prima semifinala a fost transata de Emi Corporation, care a trecut de surpriza competitiei, asta dupa un joc foarte echilibrat. La fel de echilibrata a fost si cealalta semifinala, Raal castigand in cele din urma cu 3-0, Extraterestrii punand infrangerea pe seama unor greseli de arbitraj, intr-un meci care s-a terminat trist pentru ei, cu Alex Rus trimis mai devreme la cabine.

Extraterestrii au trecut peste socul eliminarii si au castigat finala mica, dupa ce Leoni a inceput curajos si a condus cu 1-0. Ocazia mare ratata de acestia a cantarit enorm in desfasurarea jocului, campioana en-titre revenindu-si repede si intorcand scorul pana la pauza. Partea a doua a fost un galop de sanatate pentru trupa lui John Runcan si problema castigatoarei nu s-a mai pus nici un moment, Sebi Rus marcand din toate pozitiile. Medaliile de bronz au mers la Extraterestrii si pentru acestia ramane lupta pentru titlu.

Ploaia s-a oprit inainte de marea finala, Emi Corporation si Raal oferind celor prezenti un spectacol agreabil. Cu o viteza in plus, trupa lui Bogdan Mateescu si Iosif Fodor a condus in permanenta ostilitatile, Catalin Blaji ducand repede scorul la 2-0 cu doua suturi fara replica pentru portarul advers. Lazar Boldis nu s-a prea vazut in meci si asta a costat scump echipa lui Marian Muresan, parca prea multumita de performanta realizata, putinele ocazii avute fiind rezolvate fara emotii de Andrei Camarasan, probabil cel mai bun portar din CupaRomaniei de anul acesta.

Raal si-a vazut in continuare de joc si golurile au continuat sa curga, rand pe rand Catalin Cucuet, Ghita Negrea sau “Danu” Daniel Iusan perforand poarta celor de la Emi Corporation. La 0-5 “Piti” Ionut Dobra a marcat golul meciului, cu un calcai spectaculos, dar ultimul cuvant l-au avut tot cei de la Raal. Ghita Negrea incheind un meci dominat cap coada de Raal, care astfel isi trece in cont primul trofeu din istoria echipei. Aplaudata de toti cei prezenti, echipa lui Bogdan Mateescu si Iosif Fodor a primit trofeul din partea organizatorului Raoul Borsos, intr-o festivitate care a aratat fair-play-ul acestei competitii.

Raal: Ureche, Camarasan, Hondrari, Cucuet, Precup, Burduhos, Conon, Blaji, Iusan, Negrea, Colta, Contofan. Antrenori Mateescu Bogdan si Iosif Fodor.

Emi Corporation: Petrescu, Racoti, Leonte, Avram, Jderiu, Dobra, Moldovan, Lacatus, Boldis, Iurisniti, Grecu, Scridon, Cuzuban. Antrenor Marian Muresan.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie