Sintetic: Singuri împotriva tuturor! Old Boys, ultima reprezentantă a Ligii a II a din sferturi

ora 16 MAR 17, 10:26:09
categorie Fotbal
numar afisari 3387 afisari
Sportul Bistritean - 031617102856

Optimile Cupei României au adus rezultate scontate, fără prea mari surprize. Doar Vikingii, în faţa unui public numeros au reuşit să scoată din cursă pe Puf de Păpădie.

Echipa fraţilor Someşan a luptat până în ultima clipă şi au reuşit să egaleze pe final cu un gol marcat la un corner, după ce Bugnar a rupt plasa cu un şpiţ perfect executat. Loteria penalty-urilor a fost dramatică, fiecare echipă având şansa să se califice. A mers mai departe echipa de Liga I, Nicu Pop demonstrând că poate fi şi un bun executant, nu doar portar. Tot din Liga I au mers mai departe Friends Melarox, care nu au vut nici un fel de problemă cu La Squadra, „Mandea” Dănilă Iosif făcând diferenţa cu golurile lui, Leoni, care au revenit de la 0-2 cu Casa Ema, şi Energoplast, Dacii Liberi reuşind un meci excelent dar insuficient pentru calificare.

Singura echipă de Liga a II a care a pătruns în ultimele 8 e Old Boys-ul lui Radu Crăciun, meritorie învingătoare în meciul cu cei de la Shadows Arcalia.

Extratereştrii continuă marşul triumfal, după victoria categorică cu Rimini, iar Raal încă visează la primul trofeu după ce le-au dat 5 goluri celor de la Teraplast. Lazăr Boldiş a mai bifat o dublă cu Comelf, într-un meci în care omul meciului a fost Iurişniţi, cu o evoluţie încântătoare.

Vineri debutează sferturile, capul de afiş fiind întâlnirea de la ora 19 dintre Emi Corporation şi Energoplast, cele două luptându-se şi pentru locul 3 din campionat. În semifinale, câştigătoarea va da peste Friends Melarox sau Leoni, care luptă pentru a intra în careul de aşi de la ora 18. De partea cealaltă a tabloului, Extratereştrii dau peste Vikingi, de la ora 20 şi pot juca o semifinală de vis cu Raal, asta dacă trupa lui Mateescu trece de revelaţia Old Boys, în ultimul meci al zilei, de la ora 21.

Semifinalele Cupei vor fi tot în acest week-end, sâmbătă cu începere de la ora 14.00, în timp ce finala mică şi finala mare vor fi sâmbătă seara, într-un cuplaj care va începe la ora 19.00, Baza Raoul de lângă Kaufland fiind şi de această dată gazda competiţiei.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie