La mulți ani, Cristi Coroian! Golgeterul absolut al Gloriei în prima divizie împlinește 44 de ani!

ora 14 MAR 17, 10:03:39
categorie Fotbal
numar afisari 2062 afisari
Sportul Bistritean - 031417100508

Cristian Coroian își aniversează astăzi ziua de naștere și prietenii fotbalului bistrițean îi urează toate cele bune, sănătate și bucurii. Sportulbistritean.ro îi dedică o galerie foto din cele peste 10 sezoane în care a jucat la Gloria.

Cristian Coroian este originar din Gherla, judetul Cluj. In cei 18 ani de cariera ca atacant, clujeanul a jucat in 398 de meciuri pentru 4 echipe. A jucat atat pentru CFR Cluj (5 sezoane) cat si pentru Universitatea Cluj (un sezon), marcand 35 de goluri pentru „feroviari” si 6 pentru studenti.

A devenit un jucator emblematic al Gloriei Bistrita, jucand  274 de meciuri si marcand un total de 63 de goluri pentru „vampiri”, fiind golgeterul absolut al bistritenilor in prima liga. Atacantul a fost chemat in 2006 la nationala insa nu a apucat sa joace vreun meci pentru prima reprezentativa.

Dupa incheierea carierei de jucator, acesta a preluat postul de antrenor al FCM Targu Mures, unde a fost inlocuit de Edi Iordanescu. A antrenat apoi Gloria si Metalurgistul Cugir, in Liga a doua si a treia. Acum se află în recuperare după un accident cerebral petrecut în 2015.

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie