VIDEO: Jean Pădureanu a fost condus pe ultimul drum! Aproape 2000 de oameni au venit la ultima întâlnire cu Lordul!

ora 01 IAN 17, 15:52:00
categorie Fotbal
numar afisari 16942 afisari
Sportul Bistritean - 010117155538

În ciuda gerului și a datei din calendar, mulți oameni au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Jean Pădureanu, fostul conducător al Gloriei.

Președintele Consiliului Județean, primarul, lideri politici, oameni de sport, de afaceri, ziariști dar și mulți suporteri ai clubului bistrițean au uitat de gerul de afară și de data din calendar. Aproape 2000 de bistrițeni și nu numai l-au aplaudat pe Lord la ieșirea din capelă, la stadion și la cimitir.

După slujbă, cu steagurile Gloriei în frunte, cortegiul funerar a trecut pe la stadion. Mircea Gelu Buta, directorul Spitalului Județean a ținut un discurs emoționant la stația de amplificare, în timp ce sicriul se afla pe pista terenului mare, în fața tribunei oficiale.

În final, preoții au mai rostit o ultimă rugăciune lângă groapa din Cimitirul Evanghelic. Acoperit cu un tricou al echipei pe care a iubit-o atât de mult și cu un fular alb-albastru deasupra sicriului, Jean Pădureanu a încheiat astfel ultimul meci al vieții lui și a fost aplaudat din nou de către cei prezenți.

Adalbert Cassai – fostul secretar general al FRF, prietenul bistrițenilor Romică Pașcu, foștii fotbaliști Costel Câmpeanu și Horațiu Cioloboc, au fost printre cei care au ținut să vină de departe la înmormântare, fiind alături de familia îndoliată, de mulți prieteni și colegi cu care Pădureanu a lucrat de-a lungul timpului.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie