Formula 1, Dorin Dobra: Acasă la Ferrari, Mercedes se impune!

ora 04 SEP 17, 14:29:29
categorie Auto
numar afisari 236 afisari
Sportul Bistritean - 090417143224

Nu era tocmai regia pe care cei de la Ferrari o așteptau duminică pe circuitul lor de casă. Cine a avut însă ochi să vadă, și-a putut da seama încă de la circuitul din Belgia, că Mercedes a reușit în pauza de vară să aducă îmbunătățiri mai consistente mașinii ce poate fi considerată deja câștigătoarea ediției din 2017 a Formulei 1.

            Ca lucrurile să sune și mai rău pentru cei de la Ferrari, Vettel a pierdut la Maranello și șefia clasamentului la piloți, confirmându-se în felul acesta forma de vârf în care se află Hamilton, care în ultimele două curse arată o postură de neînvins.

            La cum se prezintă lucrurile, numai un Vettel de geniu și un noroc consistent mai pot opri marșul lui Hamilton spre titlul mondial. Dar în Formula 1, geniul și norocul merg totdeauna mână în mână ca în orice domeniu în care se califică cei curajoși.

            Rămân până acum, pentru acest sezon, de remarcat recordurile pe care Hamilton le stabilește succesiv, înscriindu-se în galeria marilor nume ale F1, precum și reperele mecanice și tehnice la care noii bolizi reușesc să ajungă, stabilind aproape în fiecare cursă recorduri absolute ale circuitelor istorice ale F1.

Dorin Dobra 

 Citeste articole despre:

Galerie Foto

Articole din aceeasi categorie