Arsenal Bistrița s-a calificat la faza națională a Cupei Hagi

Arsenal Bistrița s-a calificat la faza națională a Cupei ”Gheorghe Hagi” la fotbal, competiție destinată copiilor născuți în anul 1997. Bistrițenii antrenați de Petrică Avădanei au ocupat locul II la faza zonală, desfășurată la Cluj-Napoca în perioada 9-10 mai. Arsenal a câștigat cele două meciuri din grupă, 3-1 cu FC Barcău (goluri marcate de Roman, Cozan și Morar), 1-0 cu Olimpia Satu-Mare (gol marcat de Roman. În semifinală, bistrițenii au învins echipa XELA Baia-Mare cu 1-0, prin golul marcat de Morar. Elevii lui Avădanei au pierdut însă cu FC Bihor, 2-0, ocupând poziția a doua, care le asigură calificarea la turneul final, care se va desfășura în perioada 25 mai ”“ 1 iunie, la Constanța. La competiția de la Cluj a fost prezent și fostul mare fotbalist, Gheorghe Hagi. La faza finală participă echipe din toate cele șapte zone ale țării. Premiile sunt: locul I ”“ o excursie cu Gheorghe Hagi la un meci important din Europa și un stagiu de pregătire de 10 zile în România, locul II ”“ un stagiu de pregătire de 10 zile în România, locul III ”“ un stagiu de pregătire de 7 zile în România

”A fost o competiție foarte bună și am reușit să ne calificăm la faza finală. Sper să reușim să avem și noi o bază sportivă cu teren de iarbă. Arsenal Bistrița a depus o cerere la Primărie pentru a ne concesiona un teren la Unirea. Sper ca după aceste rezultate să înțeleagă că avem nevoie de acel teren, pentru copiii pe care îi antrenez și să ne aprobe concesiunea” a declarat Petrică Avădanei, antrenorul echipei Arsenal Bistrița.

Pentru Arsenal Bistrița au evoluat: Daniel Borș, Gabriel Morar, Vlăduț Pocol, Paul Stupinean, Daniel Roman, Unul Rafktan, Darius Diaconu, Simi Manciu, Cozan Cristian, Cristian Măgerușan, Radu Burdeț, Adrian Botiș, Flaviu Hordoan și Sergiu Bumbu. Morar Gabriel de la Arsenal Bistrița a primit trofeul de cel mai tehnic jucător.

 | 121 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On