Arsenal Bistrița a ocupat locul 9 la ”Cupa Hagi”

Arsenal Bistrița, echipă antrenată de Petrică Avădanei, a participat la faza finală a Cupei Hagi la fotbal. Bistrițenii au reușit o singură victorie în grupă, fiind învinși de două ori și părăsind competiția. Bistrițenii au pierdut cu echipa Școlii de Fotbal „Gică Popescu” cu scorul de 4-1. A doua înfrângere au înregistrat-o în fața echipei Kinder Sângeorgiu de Mureș. Arsenal Bistrița a învins Petrolul Ploiești cu 1-0, ocupând locul III în grupa C.

„La această competiție am întâlnit echipe foarte bune. Ne pare rău însă că nu am reușit să câștigăm cu Școala de Fotbal Gică Popescu, un meci în care am condus până la final cu 1-0 și am primit patru goluri în ultimele minute. Oricum, am terminat pe poziția a 9-a, suntem mulțumiți, ținând cont de faptul că toate echipele participante se antrenează pe terenuri de iarbă, noi neavând această posibilitate” a declarat Petrică Avădanei.

Pentru Arsenal Bistrița au evoluat: Daniel Borș, Gabriel Morar, Vlăduț Pocol, Paul Stupinean, Daniel Roman, Unul Rafktan, Darius Diaconu, Simi Manciu, Cozan Cristian, Cristian Măgerușan, Radu Burdeț, Adrian Botiș, Flaviu Hordoan și Sergiu Bumbu.

A doua ediție a Cupei Hagi la fotbal, competiție pentru copiii născuți în 1997, a fost câștigată de Luceafărul Brăila, echipă care a învins Steaua Dunărea Galați la loviturile de departajare.

 | 189 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On