Arsenal 99, calificată la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola”

Grupa de copii născuți în 1999, antrenați de Petrică Avădanei, s-a calificat la turneul final al Memorialului „Gheorghe Ola”. Arsenal Bistrița a câștigat faza zonală a competiției, care s-a desfășurat la Miercurea Ciuc.

Bistrițenii au câștigat ambele partide din grupă, 7-2 cu Miercurea Ciuc și 7-0 cu LPS Suceava, evoluând în finală împotriva echipei CFR Cluj. Finala a fost câștigată de Arsenal Bistrița cu scorul de 4-2 și astfel micii fotbaliști ai lui Avădanei vor participa la faza pe țară, competiție ce se va desfășura la mijlocul lunii decembrie, locația fiind stabilită ulterior.

„Am fost cei mai buni din cadrul turneului și aceasta datorită meciurilor de pregătire jucate. Merităm să participăm la faza pe țară, unde vom avea o evoluție bună. Poate nu vom câștiga competiția, dar sperăm la o clasare pe podium”, a declarat Petrică Avădanei.

Cei mai buni marcatori ai turneului au fost Cristian Măgerușan și Ovidiu Moldovan, cu câte 8 reușite.

Arsenal Bistrița: Florin Man, Cristian Măgerușan, Bogdan Onul, Bogdan Andreica, Cătălin Ciurdia, Ovidiu Moldovan, Răzvan Fiscutean, Florin Băldean, Viorel Băldean, Alexandru Mânecan, Petre Cristian, Eduard Hotin.

 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On