Are 7 ani de-acasă! Clubul Hercules și-a aniversat ziua de naștere!

Clubul de lupte greco-romane Hercules Bistrița a împlit 7 ani de activitate și conducătorii sunt mulțumiți de bilanțul acestei perioade.

Președintele Teodor  Florea și antrenorul Vasile Bancea au readus luptele greco-romane în Bistrita după o pauză de aproape 20 de ani. În martie 2010, înființau o secție nouă la Sala Polivalentă și puțini erau cei care le dădeau șanse mari de reușită.

Dar iată că în cei 7 ani CS Hercules Bistrița a reușit să adune două titluri de campioni naționali prin Călin Nechita și Sebastian Nagy, dar și medalii de argint și bronz prin Nechita, Andrei Ghiță, Robert Florea și Tudor Sângeorzan.

 ''Pe lângă aceste rezultate există satisfacția că am reușit să oferim copiilor din județ oportunitatea de a practica acest sport bărbătesc, de a petrece două ore zilnic într-un mediu sănătos, departe de atracțiile cotidiene gen tabletă, calculator etc. Mulțumim Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Primăriei Bistrița, care ne-au sprijinit an de an în activitatea noastră, dar și părinților care și-au îndrumat copiii către sala de lupte. Pe cei dornici să învețe tainele luptelor greco-romane îi așteptăm zilnic, de la ora 16.00, la Sala Polivalentă, acolo unde ne desfășurăm activitatea'', ne-a declarat președintele Teodor Florea.

 | 773 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *