”Arbitrii au fluierat cu două fluiere” Vezi ce zice Radu Moldovan, suporterul numărul 1 al echipei CSM Bistrița!

Președintele Consiliului Județean BN, Radu Moldovan, cel mai înfocat suporter al echipei de handbal CSM Bistrița, spune că nu e dezamăgit după prima partidă din 2018, pierdută de bistrițence cu 29-26 în fața echipei Măgura Cisnădie.

Am avut meciul de multe ori în mână, dar n-am știut să gestionăm momentele cheie. Știam că-i un meci foarte greu dar nu ne-am putut concentra în momente grele. Nu-i mai puțin adevărat că și arbitrii au avut o contribuție importantă. Nu obișnuiesc să vorbesc despre arbitri, dar în acest meci au fluierat cu două fluiere. De vreo 4 ori ne au scos mingea din poartă și au adus-o înapoi pe 9 metri”, spune Moldovan.

Președintele dă credit în continuare echipei bistrițene despre care spune că e o echipă ”nouă, în formare” și că e normal să mai apară și astfel de sincope. E mulțumit însă de atitudinea publicului, care a venit în numr mare la meci și a știut să-și încurajeze echipa favorită.

 

 | 2.663 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Nu iti este rusine sa manipulezi NEPUTINTA ta si a lui Pasca , care te conduce si face ce vrea cu tine ? CE CONTRACTE au vedetele preferate ale tale ….? Ati mai adus si straine , pentru placerile voastre … RUSINE !!!!!!!!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *