Aproape de startul campionatului

Juniorii lui Silvian Vlad continuă meciurile de pregătire. Aceștia vor susține două partide de pregătire la Târgu-Mureș, cu echipa din localitate, după care au programat un turneu la Bistrița, la sfârșitul acestei săptămâni. ”Vrem să facem câteva meciuri în Sala Polivalentă. Am invitat echipele din Suceava și din Baia-Mare și sperăm să reușim să le aducem, deoarece există probleme cu renovările la internat și s-ar putea să nu rezolvăm problema cazării”, a declarat Silvian Vlad.
Săptămâna viitoare, juniorii I ai Liceului cu Program Sportiv vor susține un alt turneu de pregătire, de această dată la Cluj-Napoca. Este vorba de Memorialul ”Aripi Frânte”. Vor participa, alături de bistrițeni, echipe din Cluj-Napoca, Baia-Mare și Sibiu.
Campionatul Național de Juniori I este programat să înceapă în data de 21 septembrie, când echipa antrenată de Silvian Vlad va juca acasă prima partida din seria G, în compania echipei Marta Baia-Mare. Din grupa LPS-ului fac parte echipele LPS Cluj-Napoca, CSS II Minaur Baia-Mare, Marta Baia-Mare, Extrem Baia-Mare, Grup Școlar Unirea Cluj-Napoca. Se califică mai departe din grupă două echipe.
”Cred că este o grupă foarte grea. Sunt trei echipe din Baia-Mare care se pot înțelege între ele și am putea să nu prindem primele două locuri prin jocul rezultatelor. Și Clujul are două echipe. Dar cred că în cele din urmă vom reuși să prindem unul dintre primele două locuri. Oricum, suntem dezavantajați și din cauza faptului că suntem o grupă de șase echipe și se califică două. În celelalte grupe de 7 se califică câte trei. Nu e prea corect să existe reguli diferite în aceeași competiție”, a declarat Silvian Vlad.

 | 70 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On