Antrenorul Sandu Tăbîrcă a demisionat

Sandu Tăbîrcă, antrenorul principal al Gloriei, a avut joi o discuție cu Jean Pădureanu, în urma căreia președintele i-a acceptat demisia. Tăbîrcă a declarat încă de acum două săptămâni ca demisia în alb se află pe masa conducătorilor din strada Parcului. Însă până ieri nu s-a pus problema ca el să părăsească echipa.

„Am luat decizia de a pleca de la Gloria. Poate așa se va crea un șoc la echipă și, cine știe, poate vor veni și rezultatele”, a declarat antrenorul pentru ”Spotul bistrițean”.

Tăbîrcă nu are nimic de reproșat nimănui, din contră, mulțumește Gloriei pentru șansa ce i-a fost acordată. „Nu sunt mulți cei care au ocazia să antreneze în prima ligă. Eu am primit această șansă și vreau să le mulțumesc celor care au crezut în mine”, zice timișoreanul.

Fostul secund al lui Sabău în sezonul trecut e convins însă că ar fi reușit să redreseze Gloria și să o salveze de la retrogradare dacă ar fi avut un pic de șansă.

„Cred că nu am avut nici un gram de noroc. Echipa are potențial, am muncit mult dar, din păcate, am ajuns în aceasta situație în care nimeni nu mai are răbdare”, mărturisește antrenorul.

 | 115 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On