Antrenorul Emilian Bulbuc a făcut un gest de fair-play cum rar se poate vedea azi!

 

Antrenorul bistrițean de tenis de masă Emilian Bulbuc a făcut un gest destul de rar întâlnit în ultima vreme. În timpul Campionatelor Naționale de tenis de masă pentru juniori a văzut o minge bună pentru adversari, deși arbitrii o văzuseră greșită și bistrițeanul putea câștiga meciul cu ea.

Într-o partidă din tabloul de 32 al probei de dublu mixt s-au întâlnit perechile Alexandru Mircea / Andreea Roșca contra Cristi Pletea / Adina Diaconu.

La scorul de 2-0 la seturi și 10-9 în setul trei pentru perechea bistrițeană Alexandru Mircea / Andreea Roșca, s-a disputat o minge foarte spectaculoasă încheiată cu un tuș pentru adversari, fără ca arbitrul să vadă acest lucru și să acorde punctul și implicit victoria cu 3-0 pentru Alexandru Mircea / Andreea Roșca.

Atunci a intervenit antrenorul Emilian Bulbuc care i-a atras atenția arbitrului că punctul aparține adversarilor care în final au câștigat setul cu 14-12. Mai mult, Pletea / Diaconu au reușit să egaleze scorul 2-2, pentru ca pe final perechea Alexandru Mircea / Andreea Roșca să câștige acea partidă, ajungând în final să obțină medaliile de bronz.

După festivitatea de premiere de la proba de dublu mixt, a urmat festivitatea în care antrenorul bistrițean Emilian Bulbuc a primit premiul Fair-Play al competiției. 

 | 642 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *