Cu un nou antrenor în staff-ul tehnic, Transilvania Bistrița începe un nou sezon. Selecții în fiecare sâmbătă!

Începând de luni, Transilvania Bistrița și-a reluat pregătirile pentru sezonul competițional 2018-2019.

Cea mai importantă noutate e cooptarea lui Gabriel Cârstea în cadrul staff-ului tehnic. Fiul regretatului Constantin Cârstea are licență A și antrenează la Bistrița din 2009. A fost antrenor la echipa a doua a Gloriei iar din 2013 a devenit antrenor principal la republicanii de la Gloria Junior.

A avut o contribuție foarte importantă la formarea proiectului inițiat de președintele Cristi Stanciu, clasându-se pe primul loc în 2017 și promovând jucători ca Băciuț spre FCSB, Hordouan la U Cluj, Adrian Pop către Național Sebiș.

Dar a venit și momentul despărțirii de Gloria Junior, noua sa provocare venind de la foștii săi colaboratori, Constantin Sava și Horațiu Pârțiu, la clubul de copii și juniori ACS Transilvania Bistrița, unde se va ocupa de pregătirea, inițierea și formarea juniorilor născuți 2008.

Am luat această decizie de a întrerupe colaborarea cu președintele clubului Gloria Junior datorită unor neînțelegeri avute în ultimul timp. După părerea mea am fost prea puțin apreciat. Doresc să pun punct acestui subiect, îi urez mult succes în activitatea dânsului. Mai doresc să mulțumesc foștilor mei elevi pentru buna colaborare pe care am avut-o împreună. Referitor la noul proiect, m-am alăturat echipei ACS Transilvania Bistrița datorită, în special, lui Horațiu Pârțiu, cu care am avut o colaborare foarte bună pe vremea Gloriei, unde am obținut împreună și o promovare în liga III. Proiectul Transilvania Bistrița este după părerea mea unul foare bun și dătător de speranțe pentru fotbalul bistrițean”, a declarat Cârstea pentru sportulbistritean.ro

În cadrul grupării bistrițene susținută de firma Transilvania Broker, mai funcționează grupa grupa 2006/07  antrenată de Horațiu Pârtiu (Licenta -„A” UEFA), grupa 2009 /2010  pregătită de Horațiu Pârțiu și Cristi Spătăreanu, grupa 2011 – cu Cristi Spătareanu antrenor, iar începând din luna septembrie se va forma grupa 2012 -2013, coordonată de către Constantin Sava (Licența -„A” UEFA).

 

 

Avem o perioadă de reacomodare la efort, iar începând cu luna august vom participa la turnee și jocuri de pregătire. Vom merge la Dracula Cup – ed.1, la E-on Cup – Tg.Mureș, urmând ca în luna septembrie, până la reluare competițiilor oficiale de juniori D, E și Interligă,  să mai participam cu 2006 și 2011 la Cupa Sporting –Reghin. Pentru grupele 2010 și 2011 vom organiza ediția a 5-a a Cupei Lucian Sănmărtean, în perioada 15-16 septembrie 2018”, spune Horațiu Pârțiu.

Între timp, începând din această săptămână, în fiecare sâmbătă, pe terenul sintetic al stadionului „Jean Pădureanu” , clubul Transilvania  va organiza acțiuni de selecție la toate categoriile de vârstă (2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011), iar din luna septembrie face înscrieri pentru grupa 2012 și 2013 .

 Clubul nu percepe taxe de instruire, cotizații lunare pentru închirierea bazelor sportive sau taxe pentru participare la competiții .

 

 

 

 

 | 5.124 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Denis Hordouan a fost format la Lic.Tehn. Rodna de catre Moldovan Cristian
    .

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *