Antrenament cu public

HCM-CSM Bistrița a debutat în acest sezon în fața propriilor suporteri într-o partidă antrenament pentru primul meci decisiv, cu CSM Satu-Mare. Handbaliștii lui Mocanu au câștigat la pas în fața juniorilor de la Extrem Baia Mare, scor 39-19

  Handbaliștii bistrițeni au început în forță meciul și, pe fondul unei apărări foarte exacte, au reușit să se desprindă pe tabelă încă din primele minute. A urmat apoi un recital de goluri în primul sfert de oră, la poarta celor de la Extrem. Marius Kovacs, Cosma și Bursuc și-au făcut pe deplin datoria la finalizare și HCM-ul conducea cu 14-6 după primele 23 de minute. De altfel, cele două echipe intră la cabine la o diferență de 10 goluri, scor 18-8.
După pauză, Mocanu schimbă garnitura și își odihnește titularii. De altfel, Zenoviu și noua revelație a HCM-ului, Uros Lazic, nu au jucat deloc. Aceasta nu i-a împiedicat însă pe bistrițeni să învingă cu scorul de 39-19, ce-i drept în fața unui adversar mult sub valoarea lor. A fost însă un meci util pentru partida de astăzi, în deplasare la CSM Satu-Mare, principala contracandidată la promovare.

HCM: Lungu, Rus, Marius Kovacs, Ioneac, Krasnii, Babic, Zenoviu, Lazic, Babic, Dîl, Covaci, Codrea, Bursuc, Cosma, Lișiță. Antrenor: Ion Mocanu
Extrem: Sleam, Pop, Homodoran, Olea, Câmpean, Popovici, Cuceu, Marta, Gondor, Rusu, Boitar, Pop, Hosu. Antrenor: Costică Buceschi.

A fost un antrenament destul de reușit în vederea întâlnirii cu CSM Satu Mare. Băieții s-au mișcat destul de bine. Este însă foarte important să batem la Satu-Mare. Dacă vom câștiga, suntem cu un picior la baraj. Vom întâlni un adversar valoric sub noi, trebuie însă să facem un joc bun.
Ion Mocanu

 | 261 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On