Andrei Enescu devine bistrițean cu acte!

Nonconformistul „Ene” a spus „Adio!” burlăciei, atât de dragă lui, și își va urma frumoasa soție pe un drum lung alături de micuții lor.

 Andrei Enescu s-a născut la Drobeta Turnu-Severin, pe 12 octombrie 1987, de mic fiind pasionat de sportul rege, fiind prima lui dragoste.

În cariera sa de jucător sunt nume importante precum Steaua, Pandurii Tg. Jiu, FC Vaslui, Sheriff Tiraspol, Gaz-Metan Mediaș, Poli Iași și Politehnica Timișoara, dar cea mai dragă perioadă a sa a fost cea de la Bistrița, unde a jucat în liga I pentru vampirii albaștri de peste 50 de ori.

Bistrița a devenit casa sa pentru că dragostea l-a oprit aici. Paula Ionela este cea care l-a făcut cel mai fericit tătic, oferindu-i doi urmași frumoși, pe nume Lucas și Mario, pe care îi vor crește aici la Bistrița, cu puțin timp în urmă achiziționându-și și o locuință.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica de lângă Coroana de Aur, având ca nași familiile Antal și Magherușan, iar masa festivă s-a desfășurat la restaurantul Rose Garden, unde s-au distrat alături de familie, prieteni și mai mulți foști colegi ai fotbalistului, printre care și Feher, Țiganasu, Ciucur, Buziuc, Oghinciuc, Vancoara.

Casă de piatră și multă sănătate din parteapublicației  sportulbistritean.ro !

 

 | 6.891 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *