Anca a spart buboiul

– între tehnicianul Tăbîrcă și unii jucători tensiunea a atins limite maxime. Atacantul Adrian Anca, prima victimă. Urmează Borbely.

Lipsa de rezultate a creat tensiune între jucători și antrenorul Tăbîrcă. De-a lungul săptămânii trecute, agitația din curtea Gloriei a ajuns la cote mari, atacantul Adrian Anca fiind protagonistul primului scandal din era Tăbîrcă. Clujeanul a fost trimis la echipa a doua și amendat cu 100 de dolari fiindcă s-a contrat cu echipa tehnică. Aceasta i-ar fi reproșat că nu se antrenează ca lumea, că nu are viață sportivă. În replică, Anca l-a făcut pe Tăbîrcă ”antrenor de paie” și
i-a pus în cârcă toate insuccesele echipei. Pădureanu l-a pus imediat pe lista de transferări și i-a cerut 30.000 de euro ca să-l lase să plece. Înaintea partidei cu Internațional Curtea de Argeș, Prosport a publicat acuzații grave la adresa lui Tăbîrcă, într-un interviu cu Anca, iar Tăbîrcă i-a răspuns la fel de dur pe site-ul oficial al clubului. În contrele dintre cei doi a fost pronunțat și numele lui Borbely, care ar fi și el nemulțumit că nu joacă la prima echipă. Avertizat, Csaba Borbely nu a fost inclus în lot pentru meciul de duminica trecută.
”Nu se antrenează cum trebuie, e mereu nemulțumit, tot timpul spune că vrea să plece. Și are și câteva kilograme în plus”, spune Tăbîrcă.

Lideri de opinie, Anca și Borbely au influențat și alți jucători care se plâng de antrenor, chiar dacă nu pe față. Însă, de partea tehnicianului par să fie cei doi secunzi, Coroian și Negrean, dar mai ales președintele Pădureanu.

Echipa e nepregătită fizic și marele
Tăbîrcă face antrenamente psihice.
Ne arată nu știu ce capră care stă pe sârmă și ne
zice: „Vedeți, se poate!”. Se laudă că i-a dat
Pădureanu mână liberă și se poartă cu echipa de parcă ar fi jucăria lui. –

Adrian Anca

Anca a plecat din cantonament fără acordul staff-ului tehnic. A doua zi a venit la antrenament într-o stare deplorabilă, foarte obosit, fiind în prag de a vomita de mai multe ori.
Regulamentul de ordine interioară prevede o sancțiune între amenda 1.000 de euro și excluderea din lot. Noi, considerând că este un jucător experimentat și că aveam nevoie de el, am hotărât cu indulgență o
amendă simbolică de 100 de euro.
A făcut circ și l-am trimis să
se antreneze cu echipa a doua. –

Sandu Tăbîrcă

 | 130 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On