Amintiri din epoca de aur a fotbalului bistrițean! Ghiță Hurloi, invitat special!

O întâlnire mai mult de suflet decât de fotbal a avut loc sâmbătă la Baza Alex. Foști jucători ai Gloriei sau doar apropiați ai acestora și-au adus aminte de vremurile bune ale fotbalului bistrițean. Au încins o miuță, s-au mișcat, s-au distrat, iar la final au participat cu toții la repriza a treia. Cea a amintirilor din perioada de aur a Gloriei, cu un grătar și-o bere în față.

Ei și spectatorii de pe margine și-au adus aminte aminte pe paradele lui Nalați, de calmul lui Paul Czervenski, de seriozitatea lui Butuza, de tehnica lui Florea, de cursele lui Toma Ivan, dar și de îndârjirea mai tinerilor Zegrean, Săsărman  sau Voica.

Invitat special de această dată, chiar dacă în trecut el era unul dintre amfitrioni, a fost Ghiță Hurloi. Fostul liberou și căpitan al Gloriei trece printr-o perioadă dificilă, cu probleme de sănătate, dar nu a ezitat nici un moment să vină la întâlnirea cu foștii săi colegi.

Protagoniștii au fost : Nalați, Czervenski, Voica, Săsărman, Zegrean, Hurloi, Rogrean, Filipoi, Toma Ivan, Ionele, Butuza , Florea, Marius Pop, Gîța, Sângeorzan, Tanko , Potinteu.

 

 

Adrian Linca

Bogdan Florea

 | 7.006 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *