AMICALE: Dumitra bate junioriii Gloriei și o selecționată a Ligii a 4-a!

 

Aflată în perioada de pregătire pentru reluarea sezonului de primăvară, ACS Dumitra a susținut primul joc de pregătire din 2013. Pe terenul Mecanica, jucătorii de la Dumitra au întâlnit, în prima repriză a jocului juniorii A ai Gloriei și în a doua repriză o echipă formată din jucători de liga a patra, care au participat la jocurile școală din prima perioadă de pregătire a primei echipe, foști jucători ai Gloriei, acum liberi de contract și câțiva juniori.

Deși suprafața de joc nu s-a prezentat în cele mai bune condiții, jocul a fost unul frumos și viu disputat, mai ales în prima repriză. Dumitrenii, cu trei jucători noi în lot: Marc de la Heniu, Salvan de la Năsăud și Moldovan revenit acasă de la Oradea, au reușit să câștige ambele reprize, 1-0 în prima repriză și 5-1 în repriza a doua, prin golurile marcate de către Iușan, Cilean, Roman, Poenar, Trif, autogol, respectiv Andresi.

ACS Dumitra, antrenor Sergiu Mândrean: Beșa, Runcan, Monorean, Cristurean, Archiudean, Darlaci, Marc, Pavel, Cilean, Iușan, Poenar. Au mai jucat: Trif, Salvan, Andronesi, Moldovan.

Juniori A, antrenor Dorel Zegrean: Uilean, Echim, Bolbos, Cucuiet, Bolfă, Uță, Antonache, Strugar, Rebrișorean, Brumă, Iuga

Selecționata: Avram, Budăcan, Homei, Bălătici, Sigartău, Roman, Rogozan, Hasnaș, Andresi, Pădurariu, Ursa, Domide.

Sergiu Mândrean:”A fost primul joc pe care l-am disputat anul acesta. Sunt mulțumit de atitudinea băieților. Am început pregătirile doar de două săptămâni, așa că încă nu suntem pregătiți fizic la nivelul pe care îl vreau eu”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 292 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *