Am scăpat printre degete Cupa României la tenis de masă! FOTO

Timp de două zile, la Bistrița s-au disputat partidele Cupei României la tenis de masă pentru cadeți și juniori. Bistrițenii au avut evoluții bune, deși au ratat traofeul la toate categoriile.

La juniori, în proba vedetă a concursului, s-au luptat pentru cupă bistrițenii Dan Daniel și Adrian Costea. Însă, după zicala doi se bat și al treilea câștigă, cupa a intrat în vitrina lui Alin Spelbus de la Pristavu Câmpulung. Dan și Costea, prieteni buni în afara concursului, s-au luptat pe viață și pe moarte în meciul direct. A câștigat Costea, care în final a ieșit al treilea, iar amicul său al doilea. Mircea Alexandru a jucat pentru locurile 5-8 și a câștigat grupa, Bogdan Dobrea a ieșit pe 17 iar Bogdan Mare pe 19.

La junioare, a câștigat Roxana Istrate, o bistrițeancă doar pe jumătate. Ea se antrenează la Centrul Olimpic din Bistrița, dar concurează doar în superliga feminină pentru orașul nostru. În rest, joacă pentru echipa CSM Buzău, e unde provine. Ea a câștigat cupa în absența meseriașelor Bernadette Szocs și Andreea Clapa, implicate la această oră în competiții internaționale. Singura bistrițeancă înscrisă în concurs, Maria Lumperdean, a jucat pentru locurile 7-12 și a ieșit a 11-a.

La cadete, Arina Sângeorzan a luptat doar pentru locurile 7-10 și a câștigat această grupă, în care Ramona Manoilă a fost a 9-a. Cupa a intrat în posesia unei jucătoare din Slatina, Dian Lupu.

La cadeți, Andrei Flămând a avut o evoluție remarcabilă, chiar dacă nu a ridicat trofeul deasupra capului. A ieșit al doilea după ce a jucat în grupa pentru locurile 1-4 și a câștigat două dintre cele 3 partide. Din păcate, a pierdut cu 1-3 în fața lui Alexandru Manole din Câmpulung, cel care a câștigat trofeul. Tamas Vigh a terminat întrecerea pe locul 12.

Cu toate că le-a scăpat cupa printre degete, bistrițenii sunt mulțumiți de organizarea și participarea la această întrecere. Emilian Bulbuc, unul dintre antrenorii bistrițeni, spune că rezultatele sportivilor săi se înscriu în obiectivele secției de tenis de masă, care rămîne aceeași fabrică de medalii și de performeri binecunoscută de toată lumea.

Adrian Linca


 | 353 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *