Alina Moldovan, între Gloria și Burlacul

 

Bistrițeanca Alina Moldovan a participat la emisiunea Burlacul 2, de la Antena 1. Nu este însă prima apariție televizată a Alinei, tânăra participând și la emisiunea „Te pui cu blondele?„ dar și la concursul Miss Plaja. A pozat și pentru Libertatea.

Alina Moldovan s-a numărat printre cele 21 de fete care vor să-l cucerească pe Edward, în show-ul Burlacul 2, de la Antena 1. Chiar dacă a fost eliminată, bistrițeanca în vârstă de 25 de ani a avut parte de plimbări cu limuzina, vestimantație elegantă și șampanie scumpă, s-a întâlnit cu burlacul Edward Popescu Strohlen, căruia i-a dat o carte, și a stat de vorbă și cu Cătălin Botezatu. Alina Moldovan s-a prezentat ca o persoană care cochetează cu jurnalismul dar și cu emisiunile de frumusețe. Recunoaște că și banii contează pentru ea și că și-ar dori un bărbat care să-i poată oferi un trai decent. „Eu am pozat în Libertatea la pagina 5, am apărut în lenjerie intimă și acest lucru i-a dat peste cap pe toți funcționarii publici, primar, secretarul municipiului, toată lumea, presa locală vuia, din fata populară care eram am ajuns oaia neagră. Bărbatul de lângă mine trebuie să mă accepte așa cum sunt, să nu mă judece. Bine, pentru mine contează și banii într-o relație, nu aș putea să iubesc un om care nu poate ofer un trai decent”, spune Alina în prezentare.

Suportera Gloriei

Alina Moldovan merge la meciurile Gloriei de câte ori are ocazia, ultima partida la care a fost pe stadion fiind cea cu Oțelul Galați. „Îmi place fotbalul doar când joacă Gloria, chiar am fost la meciul cu Galați. De obicei nu ratez niciun meci de la Gloria, dar îmi place mult să mă uit la dans sportiv și patinaj artistic„ spune Alina Moldovan. Blonda face sport pentru întreținere, merge la sală și aleargă prin parc.

Augustin Danci


 | 2.138 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *