Al treilea eșec pentru CSM în Liga Campionilor! în campionat a pierdut la Brăila! Duminica viitoare vine la Bistrița!

CSM București nu pare să se afle într-o formă deosebită, cu toată pleiada de vedete din componența sa. Deținătoarea Ligii Campionilor la handbal feminin, a fost învinsă de campioana Ungariei, Gyor ETO, cu scorul de 25-33 (13-11), în cea de-a patra partidă din grupa C a competiției, acesta fiind al treilea eșec consecutiv pentru formația antrenată de Jakob Vestergaard.

În Liga Națională are o înfrângere la Brăila, echipă care era cât pe ce să se încurce la Bistrița în prima etapă. În 11 noiembrie (vineri) va juca la Rostov în Liga Campionilor iar în 13 noiembrie (duminică) va veni la Bistrița pentru un meci din etapa a 10-a. Forma slabă prin care trece și oboseala după o deplasare grea în Rusia pot da seranțe echipei bistrițene, capabilă de orice rezultat.  

La Gyor, marcatoarele echipei CSM București au fost: Niombla 7 goluri, Mehmedovic 6, Martin 3, Gullden 2, Ayglon 2, Brădeanu 2, Torstensson 2, Lobach 1, iar pentru Gyor, care este antrenată de selecționerul României, Martin Ambros, s-au remarcat Mork 11 și Borch 5 reușite.

CSM București a ratat trei aruncări de la 7 metri.

Din lotul campioanei Ungariei a absentat pivotul titular, Heidi Loke, ea anunțând clubul chiar vineri că este înscărcinată, astfel că a întrerupt contractul cu Gyor în acest sezon.

În urma înfrângerii, CSM rămâne tot cu 2 puncte, acumulate din singura victorie de până acum, 24-21 (12-10) cu Rostov Don. Celelalte două rezultate din grupa C au fost 21-24 (10-9) cu FC Midtjylland (FCM) și 24-27 (13-9), tot cu Gyor.

Cealaltă partidă din etapa a IV-a a grupei C, între FC Midtjylland (2 puncte) și Rostov Don (2), va avea loc duminică.

Cu 8 puncte acumulate deja în patru partide, Gyor este deja calificată în faza grupelor principale.

Următoarele partide ale grupei C sunt programate astfel: Rostov – CSM București (11 noiembrie), FC Midtjylland – Gyor (12 noiembrie), Gyor – Rostov (19 noiembrie) și CSM București – FC Midtjylland (20 noiembrie).

Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe preliminare se vor califica în grupele principale, în care se va juca pentru sferturile de finală, iar ulterior pentru Turneul Final Four, de la Budapesta.

Anul trecut, CSM București a câștigat Liga Campionilor, fiind condusă atunci de antrenorul danez Kim Rasmussen, care a preluat ulterior naționala Ungariei.

 | 676 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *