FOTO: A ajuns o bombă sexy! Pandemia îi amână planurile! Berni joacă acum pentru Steaua!

Bernadette Szocs, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis de masă crescute de antrenorul Gheorghe Bozga, a împlinit 25 de ani în această primăvară.

Nu mai e de mult micuța Berni pe care o știm de la Bistrița. A devenit o bombă sexy, foarte preocupată de imaginea ei. Are poze incendiare pe instagram și e căutată de media din România pentru tot felul de știri mondene.

Recent, a marcat ziua internațională a blondelor cu un material simpatic, intr-un interviu pentru Sports Net Group.

„De ce intotdeauna blondele au un cutit in masina? Sa taie cat mai bine curbele”, a spus frumoasa blonda.

„Nu m-am bazat niciodata pe frumusete in sportul pe care il practic. Nu stiu daca ma ajuta la ceva. In sport doar talentul si munca sunt cele care conteaza! Atat! Vreau sa fiu cea mai buna in tot ceea ce fac”, a declarat Bernadette.

În ce privește tenisul de masă, Berni continuă să joace în Franța, iar în competițiile naționale punctează pentru Steaua. A fost legitimată în Ghencea anul trecut, după doi ani de supendare. A stat pe bară după ce a plecat de la Bistrița, fiind nemulțumită de banii pe care îi câștiga aici ea și fratele ei Hunor.

Pare să treacă destul de ușor prin pandemia care i-a stricat planurile. Trebuia să ajungă anul acesta la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu echipa României, dar competiția a fost amânată pentru anul viitor. Deocamdată se antrenează în curtea casei în care locuiește la marginea Bucureștiului.

 

 | 1.173 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *