AF Gloria iese din cupă după 4-6 cu Leșu! Stanciu de la FC Bistrița: Am scăpat de țărănoi”

Academia de Fotbal Gloria (Liga a 5-a) a fost umilită în prima repriză a meciului cu Heniu Leșu (Liga a 4-a) , disputat astăzi, în Cupa României. Struții au fost conduși cu 5-0 la pauză și doar forma fizică precară a celor din Leșu a făcut ca diferența de scor să nu se mărească. Alex Rus de două ori, Blaji, Horga și Contofan au fost marcatorii oaspeților în prima parte a partidei jucate pe stadionul mare.

În partea secundă, Gloria lui Florea și Hurloi a revenit în joc, a marcat de două ori prin Mureșan și Sidor (autogol), dar Horga a înscris pentru 6-2 cu 10 minute înainte de final. Ultimele două goluri, marcate de Boierean, au fost mai mult de onoare, și-așa pătată destul de tare. Scor final: 4-6.

În faza următoare a competiției, AF Gloria ar fi trebuit să întâlnească pe FC Bistrița, în primul meci oficial dintre cele două grupări. Însă, după acest joc, Heniu Leșu este echipa care va evolua împotriva Bistriței.

Rezultatul l-a făcut să exulte pe unul dintre membrii Consiliului de Administrației al echipei FC Bistrița. ”E foarte bun acest rezultat. Am scăpat de țărănoi. Lumea trebuie să vadă care proiect e mai viabil, al nostru sau al acestei așa-zise academii. Sunt două proiecte paralele, care nu au nimic în comun și care e foarte bine că nu se intersectează”, a declarat Crsisti Stanciu pentru sportulbistritean.ro

 | 1.013 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *