Cum i-au adus antrenor, cum a început să apere! Darly de Paula, încurajată de noul antrenor cu portarii, Gabriel Borodi

Brazilianca Darly de Paula a fost cea mai bună jucătoare a Gloriei, în victoria spectaculoasă pe care echipa bistrițeană  a obținut-o aseară, în etapa a 8-a din Liga Florilor, 24-19 împotriva campioanei SCM Râmnicu Vâlcea.

Portărița, care a început foarte prost acest campionat, a dat semne de revenire în etapa trecută, la Brăila, iar aseară a fost decisivă în victoria echipei noastre, cu 41 la sută intervenții reușite.

Acest lucru se poate explica și prin cooptarea în staff-ul tehnic a unui antrenor de portari. Gabriel Borodi, care s-a aflat prin preajma echipei bistrițene fiindcă este soțul fostei portărițe Lia Sântămărean, a fost jucător la Tractorul Brasov, Dinamo Brasov, CSM Oradea, HCM Constanța, Dinamo București, Steaua București și Dunărea Călărași.

Din 2015 și-a început cariera ca antrenor, mai întâi la CNOT Brașov, după care la HC Farul Constanța, CNOPJ București și Dinamo București.
Este de două ori participant în Cupa Cupelor cu Maccabi Rehovot din Israel și HCM Constanța. Cu echipa constănțeană a câștigat campionatul în anul 2009. Brașoveanul Gabriel Borodi a jucat în Challenge Cup cu formația CSA Steaua București.

”𝘼𝙢 𝙫𝙚𝙣𝙞𝙩 𝙘𝙪 𝙨𝙪𝙛𝙡𝙚𝙩𝙪𝙡 𝙙𝙚𝙨𝙘𝙝𝙞𝙨 𝙡𝙖 𝘽𝙞𝙨𝙩𝙧𝙞𝙩̦𝙖. 𝙀 𝙤 𝙥𝙧𝙤𝙫𝙤𝙘𝙖𝙧𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙢𝙞𝙣𝙚. 𝙄̂𝙢𝙞 𝙙𝙤𝙧𝙚𝙨𝙘 𝙨𝙖̆ 𝙛𝙖𝙘 𝙥𝙚𝙧𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙣𝙩̦𝙖̆ 𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙣 𝙇𝙞𝙜𝙖 𝙁𝙡𝙤𝙧𝙞𝙡𝙤𝙧, 𝙣𝙪 𝙙𝙤𝙖𝙧 𝙞̂𝙣 𝙘𝙤𝙢𝙥𝙚𝙩𝙞𝙩̦𝙞𝙞𝙡𝙚 𝙢𝙖𝙨𝙘𝙪𝙡𝙞𝙣𝙚. 𝙑𝙧𝙚𝙖𝙪 𝙨𝙖̆ 𝙖𝙟𝙪𝙩 𝙘𝙖̂𝙩 𝙢𝙖𝙞 𝙢𝙪𝙡𝙩 𝙚𝙘𝙝𝙞𝙥𝙖 𝙨̦𝙞 𝙞̂𝙢𝙥𝙧𝙚𝙪𝙣𝙖̆ 𝙘𝙪 𝙘𝙤𝙡𝙚𝙜𝙞𝙞 𝙢𝙚𝙞 𝙙𝙞𝙣 𝙨𝙩𝙖𝙛𝙛-𝙪𝙡 𝙩𝙚𝙝𝙣𝙞𝙘 𝙨𝙖̆ 𝙣𝙚 𝙖𝙙𝙪𝙘𝙚𝙢 𝙖𝙥𝙤𝙧𝙩𝙪𝙡 𝙡𝙖 𝙘𝙖̂𝙩 𝙢𝙖𝙞 𝙢𝙪𝙡𝙩𝙚 𝙫𝙞𝙘𝙩𝙤𝙧𝙞𝙞 𝙖𝙡𝙚 𝙂𝙡𝙤𝙧𝙞𝙚𝙞”, a declarat Borodi pentru pagina de facebook a grupării bistrițene.

 

 | 787 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. As dori sa fac o rectificare: Gabriel Borodi este soțul Liei Santamarean, actualmente Lia Cristina Borodi.,nu prietenul ei. Le doresc “Casa de piatra si succes in cariera!

    Post a Reply
  2. apa de ploaie ! Masuri de suprafata marca Pasca ! In curand o sa plece pt ca se combina cu jucatoarele gen Lia Santamarian ! Afemeiat ! Si Tatuat …..

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *