Adrian Florea a reprezentat Gloria la înmormântarea lui Manea: ”N-am văzut în viața mea atâția oameni celebri la un loc”

Antrenorul bistrițean Adrian Florea, cel mai bun prieten de la Bistrița al lui Nicolae Manea, a participat ieri la înmormântarea cunoscutului om de fotbal.

”Foarte multă lume l-a plâns. Atâția oameni cunoscuți n-am văzut în viața mea.Și nu doar din sport, ci din toate domeniile. Am dus o coroană din partea Gloriei, în semn de mulțumire pentru tot ce a făcut el la Bistrița. Regret nespus această despărțire de unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut”, ne-a spus Florea, cu multă durere în suflet.

Fostul jucător și antrenor al Gloriei, Nicolae Manea, a fost înmormântat, joi, la Cimitirul Străulești 2, fiind condus pe ultimul drum de 200 de persoane. 

La slujba de înmormântare a omului de fotbal, decedat la vârsta de 60 de ani, au asistat mai mulți oameni de fotbal printre care: Gheorghe Hagi, Gino Iorgulescu, Anghel Iordănescu, Daniel Isăilă, Ilie Balaci, Valeriu Argăseală, Vlad Munteanu, Daniel Prodan, Dumitru Mihalache, Mihai Stoichiță, Florin Bratu, Adalbert Kassai, Florin Halagian, Vasile Avram, Narcis Răducan, Florin Prunea, Ion Manu, Dănuț Perjă, Renzo Rossi, Nicolae Stanciu, Fane Å¢âră, Rică Răducanu și Ioan Goanță. Slujba a avut loc la Biserica Sfânta Vineri-Nouă din București, potrivit Mediafax.

De asemenea, au adus un ultim omagiu fostului fotbalist și secretarul de stat în MTS, Carmen Tocală, fosta gimnastă Monica Roșu, și artiștii Romică Å¢ociu, Adrian Enache, Andrei și Kamara de la formația Alb și Negru.

Jucătorii Alexandru Coman, Valentin Balint, Andrei Ciolacu, Daniel Niculae și Gabriel Tamaș au participat la ceremonia de înhumare, la fel ca fostul acționar al FC Rapid Nicolae Cristescu și politicianul Corneliu Vadim Tudor.

În drumul spre cimitir, cortegiul funerar a oprit în fața Stadionului Giulești-Valentin Stănescu, unde câteva sute de fani au aplaudat și au scandat numele fostului atacant rapidist.

 | 1.272 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *