Același obiectiv: promovarea

HCM-CSM Bistrița s-a reunit luni, 14 iulie, sub comanda lui Ion Mocanu și Ioan Aldica, în Sala Polivalentă din Bistrița. La apel au răspuns 15 jucători, noile achiziții sosind abia în ziua următoare. La prima întâlnire după vacanță, Mocanu le-a transmis jucătorilor că vrea seriozitate. Obiectivul pentru sezonul viitor este promovarea în prima Ligă.

            La primul antrenament după vacanță, handbaliștii HCM-ului au avut parte de o ședință scurtă, de aproximativ 15 minute. Ședință ținută de președintele clubului, Marin Rus, de antrenorul Ion Mocanu și de directorul tehnic Liță Danci. "Vreau să fie disciplină la echipă și vreau să se respecte regulamentul de ordine interioară. Vor fi și premieri, dar vor fi și sancțiuni. Vreau să vă gândiți voi ce înseamnă să fiți premiați, dar și ce înseamnă o penalizare, să fiți responsabili de ceea ce faceți, de cum jucați și de cum vă pregătiți", a fost mesajul lui Marin Rus (foto jos, dreapta), transmis jucătorilor.
Antrenorul Ion Mocanu, cel care a hotărât să rămână la echipă, le-a transmis jucătorilor că vrea performanță și o pregătire cât mai bună. "Vrem să vedem la Bistrița handbal și să facem performanță, dar numai de voi depinde. O să mergem în cantonament, o perioadă de pregătire în care vreau să trageți tare fiecare. Ne dorim să facem o pregătire corectă și bună ca să putem începe cantonamentul cu dreptul", le-a transmis Mocanu jucătorilor, după ce a dat mâna cu fiecare.
A urmat o scurtă încălzire și apoi au jucat fotbal, o miuță de acomodare cu efortul. Echipa se va pregăti o săptămână la Bistrița și apoi va pleca în cantonament, la Colibița.
Jucătorii prezenți la reunire: Lungu, Panazan, Rus, Grecicosei (portari); Covaci Marius, Ioneac, Ioja (extremă stânga); Zenoviu, Ille (inter stânga); Dîl (centru); Gabor Kovacs, Codrea (pivoți); Cosma, Popa (extreme dreapta).  Celor 15 prezenți la prima reunire li s-au mai alăturat a doua zi Nemanja Babic, Radulovic, Lazic, Bursuc, Cobuz.

 | 119 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On