Academia Jean Pădureanu! Nu, nu e Jilava! E un club nou, vezi cu ce se ocupă!

Mai multe firme din județ, printre care Rombat, Comelf, Frasinul sau Filadelfia, au răspuns unei inițiative a Gloriei pentru înființarea unui club nou nouț, curat ca lacrima. Acesta se va ocupa doar de copii și juniori, luând această presiune de pe Gloria Progresul, care va rămâne doar cu echipa mare, dar și cu juniorii A și B.

Clubul se va numi Academia Jean Pădureanu și se află în faza de constituire. Acesta va urma să fie condus, probabil, tot de Cristian Stanciu, urmând să facă parte dintr-o strategie unitară a fotbalului bistrițean.  ”Practic, vechiul centru de copii și juniori va trece pe acest club nou. Nu e obligatoriu să se întâmple acest lucru cu tot cu antrenori. Vom forma grupe noi, urmând să preluăm tot ce am avut mai bun până acum”, spune Stanciu.

În ce privește finanțarea academiei, ea ar urma să primească bani și de la Primărie, în afara susținerii oferite de membrii fondatori. ”Nu am cerut un buget separat de la Primărie pentru Academia Jean Pădureanu. Ea va face parte integrantă din ceea ce înseamnă brandul Gloria, fie că se numește Gloria Progresul sau altfel. Din banii pe care îi vom primi de la stat, o parte se vor duce, în mod firesc, către susținerea grupelor de copii și juniori”, a mai declarat Stanciu pentru sportulbistritean.ro

sportulbistritean

 | 281 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *