Academia de Penibil! Mai jos nu se poate, mai jenant nu există! Gloria egalează Căianu Mic în minutul 87!

Nu cred să se fi disputat vreodată în ultimii 50 de ani, pe stadionul mare al Bistriței,  un meci mai penibil decât a fost cel de astăzi, între Academia de Fotbal Gloria și Vulturul Căianu Mic, din etapa a 3-a a Ligii a 5-a.

Un meci în care oaspeții au luptat până la epuizare în prima repriză, au condus cu 1-0 la pauză, dar au cedat în final, deși aveau cu doi jucători mai mult pe teren. Un șut din afara careului a adus egalarea pentru echipa bistrițeană de-abia în minutul 87. Pe final, însă, șoimii din Căianu Mic, cu multă voință dar cu puțină putință, au ratat o fază antologică, după ce au driblat portarul și au șutat în bară.

Un meci la care puținii spectatori au râs cu lacrimi uneori, dar s-au și întristat văzând cum un jucător îmbrăcat în echipamentul de prima ligă al Gloriei a arătat cu degetul mijlociu către tribuna în care se afla, printre alții, și Jean Pădureanu. Un meci cu jucători vomând pe gazon, o partidă cu mai multe lufturi decât șuturi la poartă, cu fotbaliști accidentați cărați în spate deși targa era pe marginea terenului,  cu de toate, numai cu fotbal nu.

De rușine față de rușinea lor, n-o să le pomenesc numele celor ce azi au intrat pe gazonul care acum câțiva ani era cel mai bun din România și care are încă urmele crampoanelor lui Batistuta, Ruy Costa sau Maxi Rodriguez. 

Cei care se ocupă de această așa- zisă academie ar trebui să înțeleagă penibilul situației pe care încearcă să o gestioneze și nu reușesc. După ce au adus clubul din Liga 1 în Liga a 5-a în doar doi ani, acum au ratat și startul în cea mai slabă competiție din România, acoperindu-se tot mai tare de ridicol. 

Adrian Linca

 

  


 | 658 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *