A trecut "acceleratul"

Deși toți iubitorii fotbalului de la noi din județ au sperat într-o victorie a Progresului Năsăud la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, echipa noastră nu a avut nici o șansă în fața clujenilor de la CFR 2

Progresul Năsăud și-a jucat șansa la barajul de promovare în Liga a 3-a, însă CFR II Cluj s-a dovedit a fi o nucă prea tare pentru echipa lui Pahone Pop. Cu câțiva jucători de la prima echipă, clujenii au controlat fără prea mari probleme meciul, fapt ce nu i-a surprins deloc pe cei prezenți la meci. Totuși, năsăudenii le-au dat ceva emoții în debutul meciului, când Tomoioagă ar fi putut deschide scorul, însă a ratat inexplicabil din câțiva metri. Fundașul Hauși a rezolvat meciul în 8 minute, reușind să păcălească apărarea noastră care, pe ansamblul meciului, s-a descurcat destul de bine. Din păcate, în atac am fost deficitari, echipa noastră reușind să se apropie foarte rar de poarta clujenilor. Cu două goluri avans, clujenii au ținut de scor și astfel s-a mai spulberat o speranță de promovare în Liga a III-a a unei echipe din județul nostru.

Sunt mulțumit de evoluția echipei. Chiar dacă a fost o înfrângere, rezultatul a fost onorabil pentru noi, în fața unei echipe cu jucători experimentați, ce au evoluat atât în Liga 1, cât și în Liga a 2-a.
Pahone Pop, președinte Progresul

Nu am avut mari emoții, pentru noi a fost ca un joc amical. Totuși, echipa din Năsăud este una tânără, care ar putea promova la anul. De data aceasta năsăudenii au avut ghinion la tragerea la sorți.
Gabriel Mureșan, fost jucător la Gloria Bistrița

 | 92 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On