A plecat și secundul Negrean! Vezi ce fostă glorie i-ar putea lua locul!

Pe lista celor care părăsesc Gloria în aceasta iarnă s-a adăugat și antrenorul secund Sandu Negrean. El se afla sub contract cu gruparea bistrițeană dar, de comun accord cu șefii Gloriei, înțelegerea a fost reziliată.

“Nu vreau să vorbesc prea multe, clubul este într-o situație dificilă, nu vreau să mă mai amestec și eu”, a spus Negrean, fără să scape nici o vorbă despre motivul despărțirii. Însă, mai mult ca sigur, acesta este legat de situația financiară a clubului și de faptul că antrenorul nu și-a mai luat de multă vreme banii promiși. 

Sandu Negrean are 39 de ani și a fost legat de Gloria 5 sezoane ca fotbalist și 5 ca antrenor second. Are 130 de meciuri jucate pentru Bistrița și 34 de goluri marcate.

Numele cel mai vehiculat pentru înlocuirea lui Negrean este cel al lui Titi Voica. Antrenor la echipa de junior B a Gloriei, Voica are și avantajul de a fi fost coechipier cu Manea și Sebi Moga, ceilalți doi tehnicieni din staff-ul echipei, cu care, de altfel, se află și în relații de prietenie.

Însă, până la această oră, nici Manea și nici Alexandru Hatfaludi, nu confirm numirea lui Voica. “E prima dată când aud asta. Nu există nimic scris, nu s-a vorbit încă despre Voica”, a declarat Hatfaludi pentru sportulbistritean.ro.

Adrian Linca

 | 189 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *