A fost respinsă cu 4 miliarde, acum cere 5! FC Bistrița își pune toate speranțele în Primărie!

FC Bistrița, respinsă în prima sesiune a depunerilor de proiecte pentru finanțarea nerambursabilă de la Primărie, va depune un alt proiect până joia viitoare, când e termenul limită.

În luna mai, la prima sesiune de atribuire a contractelor de finanțare pentru acest an, clubul condus de Florin Sângeorzan a cerut în jur de 400.000 de lei, dar comisia primăriei a considerat că suma nu este justificată corespunzător. Printre altele, oficialii clubului au inclus în acești bani și cumpărarea de echipament, deși primiseră sume pentru așa ceva și la finalul anului trecut. Nici indemnizațiile jucătorilor n-au fost în regulă, așa încât dosarul a fost pasat pentru sesiunea a doua.

Sesiune care se încheie în 7 iulie și la care FC Bistrița va participa cu un proiect și mai consistent decât primul. Atacă suma maximă, 500.000 de mii, dar surse din club susțin că emoțiile sunt destul de mari. ”N-am primit 4, dar cerem 5? Nu știu dacă e în regulă. Vom vedea. Cert este că dacă nu primim finanțare, am promovat degeaba. Se duce totul de râpă”, se tem câțiva dintre cei care așteaptă cu sufletul la gură să afle dacă dosarul depus de Sângeorzan va fi acceptat.

”Totul e în regulă, o să vedeți. Depunem proiect și o să fim acceptați. La prima sesiune eram în Liga a 4-a, acum suntem în Liga a treia”, zice Florin Sângeorzan, șeful echipei bistrițene.

Suma rămasă nealocată după prima sesiune este de 834.510 în dreptul sportului, dintre care 800.000 pentru joicuri sportive și 34.510 pentru sporturi individuale. De altfel, nimeni de la sporturile de echipă nu a accesat încă aceste fonduri. Doar Iosif Ureche (moto, 9900 de lei), Top Dance (12.000) și Hercules (lupte, 13.500) au luat bani din secțiunea sporturilor individuale.

Adrian Linca

 | 664 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *