A fi sau a nu fi?

Așa poate fi prezentată partida dintre HCM-CSM Bistrița și CSM Satu-Mare. Un meci care poate asigura liniștea de iarnă pentru echipa lui Mocanu și în același timp un meci al orgoliilor pentru antrenorul care a promovat echipa Bistriței, Ioan Palko. Partida se desfășoară astăzi, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă din Bistrița.

Cele două echipe se află la egalitate de puncte și se bat pentru primul loc. După ce au obținut un egal la Satu-Mare, bistrițenii pornesc teoretic favoriți, ținând cont că joacă acasă. Nici oaspeții nu vor duce lipsă de susținere, fiind anunțată prezența a aproximativ 100 de suporteri băimăreni la partida de la Bistrița. Un meci în care Ion Mocanu trebuie să demonstreze că e antrenor și că poate duce echipa în Ligă și, de cealaltă parte, Ioan Palko poate să-i facă pe bistrițeni să-l regrete.

Bistrițenii cred că pot câștiga

Mult optimism în tabăra bistrițenilor. Antrenorul Ion Mocanu crede că echipa sa poate învinge și spune că nu-i este frică de Palko. ”Niciodată nu mi-a fost frică de nimic și nu mi-e frică de Palko. Pe mine mă interesează doar ca echipa mea să joace bine, să se concentreze și după 60 de minute de joc să demonstrăm că suntem mai buni”, a declarat Ion Mocanu.

 | 95 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On